daca nu vine nimeni pe cine sa ciurui , poate pe mine , sau este surpriza
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nahh!! F....i(bip)!!! Pe cind ma gindeam ca o sa ramin singur la club, GHINIOOOOOOOOON!!! Nu ma lasa Doctorul sa-mi fac de cap. Faceam si pe Nasu si pe Secretaru si pe fotograful si pe Pompieru!!!!! Lumeeeeeeeee, ce ghinion pe capul meu!!! Asta e!!! Va trebui sa mai astept!!! i
Da pina una alta eu voi sarbatori 1 AN de LC Deva simbata la Hunedoara, orele 14, in parcarea de la Kaufland!!! Cine doreste sa -mi tina de urit e binevenit iar cine nu inseamna ca are altceva mai "inteligent" de facut si inteleg. Sper ca nu ma lasati singur!!!
Lista cu cheflii:
1. Daniel 67
..
..
..
Participantii s-ar putea sa primeasca un DVD cu intilnirile LC Deva de la infiintare si pina in prezent. Iar bonus s-ar putea sa fie o felie de tort!!!
Comment
-
Cine vrea poate sa chefuiasca si sa manince 2 zile!!! Ziua 2 din punctul meu de vedere este facultativa!!! Mie imi ajunge doar simbata!!
Originally posted by kklaus View PostCu parere de rau va anunt ca dupa intalnirea nationala de la BV ma retrag din club...motive sunt multe dar cele mai importante as putea enumera criza,lipsa banilor pentru deplasare la intalniri,lipsa anvelopelor necesare fiecarui sezon si poate cel mai important motiv este acela ca am foarte mult de lucru acasa dar si la servici.
Stiu,pentru unii aceasta va fi o lovitura foarte mare dar pe mine ma doare cel mai tare ca nu voi mai putea fi cu asemenea persoane bune la suflet si de gasca.Toata stima pentru voi si va multumesc pentru fiecare clipa petrecuta alaturi de voi.
Comment
-
Da pina una alta eu voi sarbatori 1 AN de LC Deva simbata la Hunedoara, orele 14, in parcarea de la Kaufland!!! Cine doreste sa -mi tina de urit e binevenit iar cine nu inseamna ca are altceva mai "inteligent" de facut si inteleg. Sper ca nu ma lasati singur!!!
Lista cu cheflii:
1.Daniel 67
2.Kenjiro Sanga
3.
4.sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Junioareeeee, te inscrii si tu la o apa plata
Nu vrei sa arati ca esti un adevarat mafiot de HunedoaraLast edited by kenjiro_sanga; 11 February 2010, 00:44.sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Lista cu cheflii:
1.Daniel 67
2.Kenjiro Sanga
3.Kklaus
4.
Cum am spus...tortul se pregateste.Nobody is perfect. I am nobody.
Comment
Comment