If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
LA MULTI ANI dragi prieteni cat mai multe intalniri in stil mafiot . Se pare ca ati avut o intalnire super , numai bine va doresc sanatate si multi kilometrii fara reparatii !!
PS: Kenjiro are nevoie de reparatii , am vazut o carie in poza aia
Astazi burta secretarului a fost in centrul atentiei: si-a dovedit vita nobila si sportiva italiana precum si capacitatea incomensurabila pentru pizza si tort
la vremuri noi tot noi: cucuvelele e baza!
cea mai frumoasa intalnire, cel mai bun tort, etc
ice am crezut ca te-ai inzapezit si nu raspunzi la telefon.
multumim pentru prezenta tuturor celor care au fost si nu au fost(a ramas tort)
Cuvinte mari, toti pot sa scrie prin copy-paste de pe net....io zic doar atat:
Azi am aratat ce se poate sa fim foarte uniti daca ne dorim cu adevarat, deci, se poate !!!
A fost o intalnire cum fiecare Club si-o doreste, cu multi membrii, prieteni, neveste, copii si in primul rand cu foarte multa "voie buna", efectiv distractie ca intre prieteni....fara fiţe, beşini si alte exemple de prost gust.....fara invidie, rautate etc, acesta este purul adevar.
Inca o data, multumesc tuturor participantilor la aceasta mica intalnire dar Mare totodata prin reusita ei.....multumesc mafioti de LCDeva(cucuvele, bufnite si altevrabiute) dar si invitatului nostru Spionul de 5 Stele(mafiot afiliat LCDeva) "LA MULTI ANI !".....PRIETENI.....
Last edited by kenjiro_sanga; 13 February 2010, 23:40.
ca de inceput printre loganisti a fost o intalnire frumoasa ,am avut ce povestii cu voi despre masini ,si prieteni care aici se vad intradevar cine sunt.
Tortul a fost excelent,voi ati fost excelenti si vreau ca pe viitorul apropiat sa facem o intalnire si in frumoasa statiune Geoagiu Bai,ce zice ti
numai de bine si ,,LA MULTI ANI ,,ptr logan club deva
in sfarsit am reusit sa urc pozele am reusit sa prind toate ane-le la o poza
spioane, daca nu iti plac pozele sa-mi spui... Cum e in rulota? e confortabil? imi spui dimineata cand te trezesti
Mai d-nule Snoop, ma bucur ca prinzi curaj si postezi mai des....in primul rand
In al doilea rand, am fi onorati sa facem una mica() la Geoagiu, chiar am fi toti foarte bucurosi......
Deci asteptam idei de pro nu contra Snoop suntem prieteni si stim sa ne distram, io sunt pocait, nu rad, nu vb prostii
Am UITAT : Din cauza codului portocaliu intalnirea programata maine, de costel la Hunedoara, se amana pentru o data ce va fi comunicata ulterior.(dupa topirea zapezii)
Multumim pentru intelegere.
Cateva fotografii de la mine:
A fost si d-nul Eusebiu de la Brad, multumim.... Ice a venit cu rulota, la Brasov are casa
Multumim d-nului Mike Bike ptr contractul lui Don Costel, cinste lui
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment