ai trimis mesaje la toata lumea? ca doar de aia esti secretar a
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Se pare ca eu te-am scapat din insiruirea de sfinti dar te-a uitat si secretara!!! La mine a fost pur si simplu o "scapare" dar la secretara n-as putea sa spun sigur motivul!!! Sau se poate ca cei care nu primim mesaj venim INVITATI DE ONOARE!!!!
Comment
-
-
dau si de baut la urmatorea intalnire mea si ma tin de cuvant, eu acum nu vin ,ca plec la tara vinerii seara , va si anunt iara o sa am un drum ffoarte lung tu doar stii iara km {dani} ..... si ori cum nu bag din top dar ce nu este real este ghinionul tau e ca sa vezii doar ai si martori era 4 insi cu mine
intelegetii si voi sint in concediu si vin si sarbatorile omul mai si merge la tara sa mai adune cam ce a crescut pe acoloLast edited by costelHD; 8 April 2009, 20:58.sigpic
Comment
-
Costel !daca tot pleci la ţară... nu ar strica niste porumbei la gratar, ce zici ?!...sau un purcel de 3 luni, la foc de tabara...ce ziceti, baieti !
Am dreptate
noi te asteptam cu drag sa vii de la ţară ! sau un control scurt la portbagaj !Last edited by NCDHD; 15 April 2009, 20:32.sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
Comment