Georgi va ajunge PILOT fie ca vrea fie ca nu vrea!! Daca asa e obisnuita ce sa faca biata de ea!! Parca vad ca peste ceva ani o sa ajungi mataluta printre scaune. Numai replica nu se va shimba: Georgi fii cuminte!!!
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Departe de mine gindul de a ride!!! Incercam sa ne decretim fruntile de griji!! La fiecare dintre noi e o situatie aparte in familie. Si legat de asta vreau sa va spun ca fii-meu e bucuros cind merge cu masina doar cind il duc dimineata la scoala la Deva pentru ca doarme mai mult dimineata!!! In rest nu are nici o treaba cu Loganul!!!
Comment
-
un foto cat 1.000 de cuvinte...
doctore...asteptam pozele oficiale...Attached FilesNobody is perfect. I am nobody.
Comment
-
La Manastirea Crisan 2 Loganuri au dobandit invizibilatate vreme de o luna pentru radare. Dupa care am alimentat cu niste sarmalute de post, dupa care n-am mutat in oras la virsle, pe care le-a pozat doar kklaussigpic
Comment
-
Subtiri, groase, ce mai conteaza !!! a fost super....
Cu atatea pacate, merita sa mergi la manastire...avem prieteni si ne ajuta sa scapam de rele...Dumnezeu sa ne ajute pe toti si sa nu avem probleme
Si daca vreti mai facem una dar cu gasca completa, adica fara Diabolique ...ce ziceti ???
Cateva foto si de la mine....ghiciti ce numar de inmatriculare are dubita aia alba parcata in garaj langa cealalta masina !!!Last edited by kenjiro_sanga; 7 March 2010, 17:39.sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
Comment