Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pe jos ? 7 km in 2 ore.....

Comment

• Pe jos, pe jos!!! Adica pe burta tiris ,poate ca de aia trebuie 2 ore!!!

Comment

• Spioane unde esti? baga aici detalii ca nu mai am rabdare

Comment

• Mama, mama cat trebe sa urcati !!!
          sigpic
          Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• colega , care sunt mai subtirei urca , si care sunt mai grei stau la poale
            sigpic

Comment

• Care-i problema !!!
              sigpic
              Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Cu cine credeti ca m-am intilnit azi la Sorumul Dacia din Hunedoara !!? , cu Diabolique '' ptr . testarea Duster
                sigpic

Comment

• chiar nu e nici o problema,eu urc
                  si nu v-ati tras in chip cu "praful" ?

Comment

• costelus, duster este o masina diabolique ce este?

Comment

• Nasule , dupa cum merge , eu consider ca la drumurile noastre si la bani pe care romanul de rand este o masina buna ..................., si nu vreau sa fac reclama
                      sigpic

Comment

• parca vad prin oras un "DusterClubHunedoara" pe luneta, si pe Costel la volan.
                        am inteles ca astazi au fost invitate doar VIP-urile la Sorumul Dacia.
                        Last edited by 07hzp; 15 April 2010, 23:01.
                        Eu beau sigpic

Comment

• Originally posted by 07hzp View Post
                          parca vad prin oras un "DusterClubHunedoara" pe luneta, si pe Costel la volan.
                          am inteles ca astazi au fost invitate doar VIP-urile la Sorumul Dacia.
                          care vipurii ? ... eu nu am vazut ? ,Adi nu baga mana in foc , eu vreau sa atrag la LC DEVA ....
                          Last edited by costelHD; 15 April 2010, 23:08.
                          sigpic

Comment

• Parerea mea ca Dusterul nu isi merita bani la care e scos la vanzare(cel putin cel full-option).

Comment

• Originally posted by alex_comisaru View Post
                              Spioane unde esti? baga aici detalii ca nu mai am rabdare
                              daca nu vrei sa urci pe jos trebuie sa iti pui din nou arcurile stoc
                              iti trebuie o zi sa vizitezi Cheile Turzi toate trasele turistice, pesterile
                              mai sant si Cheile Turului , Cheile Remeti , Valea Ariesului, Ghetarul de la Scarisoara ,Huda lui Papara Salciua, Valea Sarata, Muntele Baisori, Muntele Mare, Muntele Bocului,...ETC

Daca doriti sa vedeti cat mai mult ar trebui sa fiti cel tarziu la ora 10 in Turda
                              Vizita la salina dureaza cel putin 2 ore si este pacat sa o vedeti in fuga ,sau sa nu mai ajungem si la alte locati
                              Last edited by ice; 16 April 2010, 00:31. Reason: Automerged Doublepost
                              sigpic

Comment

• ice ai dreptate.si eu propun sa plecam mai repede de ora 9;00. mai ales ca se anunta si vreme buna...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google