If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Secretare,te oftici? mikebike72 zici ca tu mergi sambata la discoteca
eu ziceam ca era bine sa vizitam tot ce se poate...sa nu mai batem un drum si pentru ce mai ramane de vizitat!
ma gandesc ca ICE stie ce vorbeste...
Comisare iti vine tie randul la kinder sa vezi cum e si nu mai ai energia de acum. Hai sa nu fiu eu gigi-contra dar eu nu pot (inca) sa umblu pe coclauri cu fata dupa mine (adica dusa in brate sa ma intelegi). Eu daca merg si vad salina sunt multumit, altele nu tin mortis sa le vizitez. Stiu ca ice stie ce zice doar e de acolo. Am putea merge si in 2 ture (unii mai de dimineata, lenesii mai pe la 9) putem impaca si capra si varza.
Junioare, acceasi problema si la mine....deci am zis bine.....pleaca vere si viziteaza tot ce-ti sta in cale...de la ora 05.00....si capra si varza...noi suntem Varza LCDeva
pentru cei din Hunedoara propun parcarea din MOL pina la ora 9 sa ne strangem,iar cu cei din deva sa ne intalnim la Santuhalm pe la 9:10 - 9:!5 cam asa si de aici urmeaza sa-i culegem pe Alin12345 si Daniel69 kenjiro_sanga daca iar ai de comentat ceva i-ti tai nasu
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment