Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• dupa cum vad este o amenintare !? , totusi care-i problema
    sigpic

Comment

• Nu este o amenintare, este o invitatie la una mica...care pe care ....
      sigpic
      Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• apai pana faceti voi o noua intalnire ma baneaza astia iar...

Comment

• Cine este de acord o intalnire de 2 Mai, la un gratar, de ala...care ati fost stiti prea bine ce misto a fost !!!....cine nu a fost, o sa vada ce frumos este.....deci, bagam una mare ?
          Va astept, dar repede, Nu prea tarziu si merge scurt...Da ori Ba....

Intalnire in data de 02.05.2010,orele 09.00, locatia.La mine in fata blocului...
          1.eu+giorgi
          2.
          3.
          4.
          5.
          6.
          7.
          8.
          Va astept cu orice, e binevenit raspunsul d-voastra
          Last edited by NCDHD; 25 April 2010, 10:08. Reason: Automerged Doublepost
          sigpic

Comment

• Cine este de acord o intalnire de 2 Mai, la un gratar, de ala...care ati fost stiti prea bine ce misto a fost !!!....cine nu a fost, o sa vada ce frumos este.....deci, bagam una mare ?

Intalnire in data de 02.05.2010,orele 09.00, locatia.la Ovi in fata blocului...

1Secretarul
            2.Costelhd
            3.
            4.
            5.
            6.
            7.
            8.
            Last edited by NCDHD; 24 April 2010, 22:59.
            sigpic

Comment

• Ca de obicei, bulangeala a la Deva
              "Intalnire in data de 02.05.2010,orele 09.00, locatia.La mine in fata blocului...
              "Intalnire in data de 02.05.2010,orele 09.00, locatia.la Ovi in fata blocului...
              1.eu+giorgi".....abureala a la Marton
              Promit ca pe viitor sa stau in banca mea...
              Last edited by NCDHD; 25 April 2010, 10:07.
              sigpic

Comment

• cam nasol 2 mai....1 mai e sambata.asta inseamna discoteca,mahmureala,Geoagiu Bai...va fii greu pe 2 mai intelegeti ce vreau sa zic

Comment

• 2 Mai,duminica,prezent si eu dar nu cred ca voi putea ajunge la ora 9 deoarece sunt de servici sambata si ies duminica dimineata decat doar daca...facem iesirea aici la locul propus de anul trecut.
                  Nobody is perfect. I am nobody.

Comment

• Putin probabil ca o sa particip!!! Pina cind nu voi termina "tuning"-ul la dinti o sa va las sa va distrati singuri!! As fi o companie proasta!!

Comment

• Daniel,promit ca iti iau o punga de seminte daca nu vei veni...
                      Nobody is perfect. I am nobody.

Comment

• Va donez portia mea de gratare, tuboarge, vinarsuri, citricuri....pulpe de cartof, seminte si alte celea!!! Va iert da" nu va uit!!! Mai ales pe unii de la Brad!!!!

Comment

• Daca sunt oameni de omenie, Nu necesita atatea beuturi !!! ceva carne de porc si bereee...plus glumele noastre de moment, e suficient
                          sigpic

Comment

Intalnire in data de 02.05.2010 , orele 09.00, locatia va fii intre Brad sau Petreni , astept sa votati unde sa alegeti ..............
                            1.Secretarul
                            2.Costelhd
                            3.
                            4.
                            5.
                            6.
                            7.
                            8.
                            sigpic

Comment

• Nu va ingramaditi!!! Eu as veni dar "gretare" NU, legume la gretar NU, Tuboarge(zeama de hamei) NU, Tuicomicina(zeama de prune) ASA si ASA, vin de Panciu(l-a terminat pompieru") NU, fotbal NU(ca Doctorul de animale s-a facut neamt). Eu am voie numa" la Ketonal, Coxtral, apa de gura Colgate Plax( pfffffui!!), ...........etc. Baaaaaahh!! Te pomenesti ca toti va faceti "tuning" la dinti!!! Da' n-o m-ai dura mult pina o sa pot rinji "fasolea" la voi!! Vedeti voi atunci!!!

Comment

• abia asteptam

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google