dupa cum vad este o amenintare !? , totusi care-i problema
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Cine este de acord o intalnire de 2 Mai, la un gratar, de ala...care ati fost stiti prea bine ce misto a fost !!!....cine nu a fost, o sa vada ce frumos este.....deci, bagam una mare ?
Va astept, dar repede, Nu prea tarziu si merge scurt...Da ori Ba....
Intalnire in data de 02.05.2010,orele 09.00, locatia.La mine in fata blocului...
1.eu+giorgi
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Va astept cu orice, e binevenit raspunsul d-voastrasigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Cine este de acord o intalnire de 2 Mai, la un gratar, de ala...care ati fost stiti prea bine ce misto a fost !!!....cine nu a fost, o sa vada ce frumos este.....deci, bagam una mare ?
Intalnire in data de 02.05.2010,orele 09.00, locatia.la Ovi in fata blocului...
1Secretarul
2.Costelhd
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Va astept cu orice, e binevenit raspunsul d-voastraLast edited by NCDHD; 24 April 2010, 22:59.sigpic
Comment
-
Ca de obicei, bulangeala a la Deva
"Intalnire in data de 02.05.2010,orele 09.00, locatia.La mine in fata blocului...
"Intalnire in data de 02.05.2010,orele 09.00, locatia.la Ovi in fata blocului...
1.eu+giorgi".....abureala a la Marton
Promit ca pe viitor sa stau in banca mea...Last edited by NCDHD; 25 April 2010, 10:07.sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Intalnire in data de 02.05.2010 , orele 09.00, locatia va fii intre Brad sau Petreni , astept sa votati unde sa alegeti ..............
1.Secretarul
2.Costelhd
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Va astept cu orice, e binevenit raspunsul d-voastrasigpic
Comment
-
Nu va ingramaditi!!! Eu as veni dar "gretare" NU, legume la gretar NU, Tuboarge(zeama de hamei) NU, Tuicomicina(zeama de prune) ASA si ASA, vin de Panciu(l-a terminat pompieru") NU, fotbal NU(ca Doctorul de animale s-a facut neamt). Eu am voie numa" la Ketonal, Coxtral, apa de gura Colgate Plax( pfffffui!!), ...........etc. Baaaaaahh!! Te pomenesti ca toti va faceti "tuning" la dinti!!! Da' n-o m-ai dura mult pina o sa pot rinji "fasolea" la voi!! Vedeti voi atunci!!!
Comment
Comment