La Gheo ii dam manusi albe si il ducem la zimbrii.....
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ceea ce am postat mai sus era o propunere nu neaparat o initiativa. Si vorba Secretarului asteptam de la Nasul nostru sa fie initiativa!!! Dar nu-i asta o problema. Problema e sa venim cu propuneri atit asupra datei cit si asupra locatiei sau locatiilor. Iar daca ne hotarim repede si locatia o stabilim pe zona Hateg-ului putem face si o invitatie pentru cei din Vale!!! In ceea ce priveste data eu personal as opta pentru 24 mai fiind zi de sarbatoare atit religioasa cit si legala dar asta ramine sa vedem daca toti suntem liberi atunci. Locatiile deasemenea trebuie propuse si alese repede pentru ca sunt deja doua propuneri pina acum: Prislop si Densus. Cine cunoaste zona ar putea sa ne lumineze ca sa nu mergem pe bijbiite!! De exemplu eu la Densus n-am fost decit o data si atunci in trecere si se intimpla de mult!! Timp ar fi pentru a ne hotari, chestia e sa nu o lalaim ca sa ne putem face planurile fiecare, asta insemnind ca numarul celor care vor aparea cu motive ca nu pot sa vina sa fie cit mai mic. Haideti cu "initiative" ca ne lasa Nasul!!! Daca nu mergem la Maxxa!!!
Comment
-
densus e la vreo 5 km de hateg catre caransebes pe partea dreapta. din cate am vazut data trecuta se poate face si un gratar acolo, camp e, apa avem.
si vorba lui daniel, noi facem 40 km pana acolo, cei din petrosani fac peste 60, dar cu ocazia asta ne intalnim mai multi.
ca sa fie lumea impacata ne putem duce la prislop de dimineatza si la 11-12 sa ajungem si la densus.Last edited by gheorgheion; 9 May 2010, 16:56.
Comment
-
eu nu citesc decat ultimul post
asa ca mai scrieti(propuneti) si voi ca de aia e forum
daca vreti dictatura , va tai 25% sau 15 la astia ca tine tinerelule
ah si am uitat :eu ma duc la Felix poate in vine vreo idee cand o sa stau in bazin cu berea in botLast edited by NCDHD; 11 May 2010, 21:36.
Comment
Comment