Voi ce naiba mai aveti,incepe si la voi cearta?Nu va mai ajunge plapuma?La anul sper sa ajung in Petrosani cu o bata si un spray lacrimogen,ca sa va calmez.
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Aloooooooo !!! mai moldoveneee......incearca si calmeaza-l pe Costel !!!
De voi asculta, de noi Ba !!!
P.S.in legatura cu bataia, adu-l si pe Stefan.....poate, poateLast edited by kenjiro_sanga; 14 May 2010, 07:17.sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
-
Chestia cu omenia nu mai trebuie pomenita!! Devine pleonasm, iar aici la noi cu micile sau mai marile impunsaturi, tachinari, suparari etc. .......eu spun ca totul e OK!!! Trebuie doar sa stringem rindurile pentru ca trecem printr-o perioada care vrem nu vrem afecteaza si activitatea noastra in cadrul Logan Club!!! Sa multumim din inima celor care nu au vrut sa fie condusi de "comunisti" si l-au votat pe "base" cu a lui ceata... As fi satisfacut pentru un minut ca cei care au votat Basescu&P.D.L. sa aiba bunul simt sa spuna acum ca au gresit, ca suntem in rahat din cauza lor dar nu cred ca vom avea un asemenea exemplui!! Nu mai continui ca o iau razna!!!
Comment
-
Pai asa am spus si io atunci daca vezi pe forum la data respectiva cand au fost alegerile, Nu ca tin io cu Geoana dar am crezut totusi intr-o schimbare la fata a Romaniei dar Nu a fost sa fie asa......I-am ciuruit. Mamaaaaaaaaa .....Dumnezeu cred ca trebe sa faca putin dreptate !!!..ca altfel, sapa de lemn e nimic pe langa ce va fi .....
Cine sa recunoasca ???......toti au devenit afaceristi peste noapte si au furat Romania, rand pe rand si noi suntem ingropati in datorii (eu)....ma rog la Dumnezeu sa rezist atatia ani incat sa le pot platii sa nu-mi las copii pe drumuri, in rest !!!! ce sa mai zic.....CINSTE LOR, CINSTE H....... !!!
Sa de-a Dumnezeu sa iesim din rahat....dar....vom vedea
Ma opresc ca dupa aia mi se urca sangele la cap mai mult decat trebe !!!
Hai sa vorbim despre intalniri......pe cand una mica !!! sau mareeeeee....sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
Comment