Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Voi ce naiba mai aveti,incepe si la voi cearta?Nu va mai ajunge plapuma?La anul sper sa ajung in Petrosani cu o bata si un spray lacrimogen,ca sa va calmez.

Comment

• eu zic sa nu vii singur ca nu faci fata.mai adu ceva moldoveni cu tine

Comment

• Aloooooooo !!! mai moldoveneee......incearca si calmeaza-l pe Costel !!!
        De voi asculta, de noi Ba !!!
        P.S.in legatura cu bataia, adu-l si pe Stefan.....poate, poate
        Last edited by kenjiro_sanga; 14 May 2010, 07:17.
        sigpic
        Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Costele au uitat cum suntem ....priveste
          Attached Files
          sigpic

Comment

• Originally posted by alex_comisaru View Post
            eu zic sa nu vii singur ca nu faci fata.mai adu ceva moldoveni cu tine
            Daca ma gandesc mai bine,e plin de moldoveni in Deva,nu e nevoie sa-i aduc de la Bacau.E unul Kenjiro parca,si el tot din zona Bacaului este.

Comment

• Mai e un pompier pe la Brad, unul care ne taie apa la Hunedoara, etc., etc.!!! E plin de :banateni!!! Mincav-ar tata de "nervosi"!!!

Comment

• da si eu sunt pui de ... dar prin alianta.
                Nobody is perfect. I am nobody.

Comment

• Asta se numeste caaa............esti "tras in banda"!!!!

Comment

• E tras bine !!! ca prin inel....
                    Conteaza ce esti !?....Omenia este in primul rand...dupa aia restu'....
                    sigpic

Comment

• Chestia cu omenia nu mai trebuie pomenita!! Devine pleonasm, iar aici la noi cu micile sau mai marile impunsaturi, tachinari, suparari etc. .......eu spun ca totul e OK!!! Trebuie doar sa stringem rindurile pentru ca trecem printr-o perioada care vrem nu vrem afecteaza si activitatea noastra in cadrul Logan Club!!! Sa multumim din inima celor care nu au vrut sa fie condusi de "comunisti" si l-au votat pe "base" cu a lui ceata... As fi satisfacut pentru un minut ca cei care au votat Basescu&P.D.L. sa aiba bunul simt sa spuna acum ca au gresit, ca suntem in rahat din cauza lor dar nu cred ca vom avea un asemenea exemplui!! Nu mai continui ca o iau razna!!!

Comment

• Pai asa am spus si io atunci daca vezi pe forum la data respectiva cand au fost alegerile, Nu ca tin io cu Geoana dar am crezut totusi intr-o schimbare la fata a Romaniei dar Nu a fost sa fie asa......I-am ciuruit. Mamaaaaaaaaa .....Dumnezeu cred ca trebe sa faca putin dreptate !!!..ca altfel, sapa de lemn e nimic pe langa ce va fi .....
                        Cine sa recunoasca ???......toti au devenit afaceristi peste noapte si au furat Romania, rand pe rand si noi suntem ingropati in datorii (eu)....ma rog la Dumnezeu sa rezist atatia ani incat sa le pot platii sa nu-mi las copii pe drumuri, in rest !!!! ce sa mai zic.....CINSTE LOR, CINSTE H....... !!!
                        Sa de-a Dumnezeu sa iesim din rahat....dar....vom vedea
                        Ma opresc ca dupa aia mi se urca sangele la cap mai mult decat trebe !!!

Hai sa vorbim despre intalniri......pe cand una mica !!! sau mareeeeee....
                        Last edited by kenjiro_sanga; 14 May 2010, 20:15. Reason: Automerged Doublepost
                        sigpic

Comment

• maine la felix...una mareee !!!

Comment

• Mare, ca te intalnesti cu vreo 3,4 prieteni mai de omenie....in rest aceleasi figuri de stil !!!
                            Daca mergeam la Felix imi vedeam de ale mele, o baie, un mic si o bere cu cativa care merita.....ma repet....in rest....figuri de stil !!!
                            Succesuri !!!
                            sigpic

Comment

• stiu secretare...perfect ce spui tu dar eu merg sa ma simt eu bine.
                              sincer imi pare rau ca nu poti veni...tu si multi altii de la noi...

Comment

• Acu vii tu de acasa.......asa este !!! pentru aia ma duceam....Nu besini....cum sau obisnuit unii....pentru asta vin acele figuri de stil.....
                                Sa de-a Domnu sa va fie bine din partea mea....Distractie placuta..in limita bunului simt
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google