in cateva imagini ceea ce am facut la Felix...
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by martongrigore View PostMiercuri 19.05.2010, ora 16-16/30( va sun pentru ora exacta), intalnirea saptamanala cu Rudolf de la Timisoara. Locatia obisnuita Play.
PS-nu se contorizeaza
Comment
-
Originally posted by Daniel 67 View PostEu zic sa o contorizezi, nu de altceva dar la cite intilniri LC Deva ai organizat anul asta s-ar putea sa raminem numai cu "saptaminalele" alea la care vine foarte multa lume!!
,,ai organizat**-suna urat- eu pot sa fac propuneri in fiecare zi, dar cine sa vina?
tu cand ai propus o intalnire cati au sarit ?
eu stiam ca este liber la a propune intalniri si locatii, iar functia de organizator de intalniri o donez oricui doreste.Last edited by NCDHD; 19 May 2010, 13:03.
Comment
-
Pai atunci ce ma tot..................in China am vrut sa merg cand eram copil....
Tin sa va anunt ca nu mai vin la nici o intalnire si incet, incet.....va las sa va desfasurati tineri si nelinistiti !!!
Mai bine in China !!!....
Inainte ma mai destresam la intalniri, acu' nici macar pe forum nu va mai destresati !!!
Doar miştocării....va las fratilor sa va destresati cu miştocariile.....bla, bla, bla !!!
Pa si pu....La revedere !!!sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
Comment