If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Alooooooooooooo Deva ? , un coleg din capitala vrea sa faca o miniitilnire cu LC DEVA , ce ziceti ? , iara ploua la voi !? , daca o sa fie o portita poate vin eu de la Hunedoara sa ii tin companie lui alessandro , voi de la Deva va faceti ca ploua ....................etc
Buna seara colegi, ma bucur ca ma lasati sa postez si eu aici. Azi am fost placut surprins de un membru marcant al filialei Deva. Am avut programare la ecokraft, sa-mi pun gaz pe loganel. Am fost suprins de omenia, bunavointa si binetea colegului nostru, domnul kenjiro_sanga, care m-a indrumat spre firma asta. Mi-a pus o "pila" buna si m-a dus cu propria lui masina din Deva la firma sa-mi pot revendica propria masina. Si asta asa numai pentru ca suntem membrii loganclub. Oameni buni apreciati-l si tineti-l aproape pe acest om de milioane. Noi, membrii loganclub V. Jiului am ramas super incantati de ajutorul oferit de el si ne-am dori sa avem un astfel de membru la filiala noastra!! Asadar, inca odata MULTUMESC maestre si tineti-l aproape fratilor ca oricine si-ar dori sa aiba un astfel de membru in club!!
Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
virago noi ajutam toti membri logan din Romania daca au nevoie de unele produse din judet , sau de ajutor , Nasule inca nu dorm !? , am si eu o intrebare virago ? catre tine ? , din partea voastra la regionala vine cine va !!?
Ma bucur ca ajutati, si noi suntem la fel, la noi e mai greu ca suntem in "vagauna" asta si nu prea vin multi membrii din tara, eventual iarna la munte..
Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Buna seara colegi, ma bucur ca ma lasati sa postez si eu aici. Azi am fost placut surprins de un membru marcant al filialei Deva. Am avut programare la ecokraft, sa-mi pun gaz pe loganel. Am fost suprins de omenia, bunavointa si binetea colegului nostru, domnul kenjiro_sanga, care m-a indrumat spre firma asta. Mi-a pus o "pila" buna si m-a dus cu propria lui masina din Deva la firma sa-mi pot revendica propria masina. Si asta asa numai pentru ca suntem membrii loganclub. Oameni buni apreciati-l si tineti-l aproape pe acest om de milioane. Noi, membrii loganclub V. Jiului am ramas super incantati de ajutorul oferit de el si ne-am dori sa avem un astfel de membru la filiala noastra!! Asadar, inca odata MULTUMESC maestre si tineti-l aproape fratilor ca oricine si-ar dori sa aiba un astfel de membru in club!!
Nu trebuia atata lauda...pentru ce ?....daca pot ajut cu drag, sunt sigur ca orice membru LCDeva facea la fel....nu-i asa baieti !?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment