ca bine le zici bubule dar e cam departe pentru mine
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Avem zone foarte frumoase chiar la noi in judet pe care nici nu le stim calumea.
Subscriu la ce a zis Daniel, ca pe la Strei nu prea ai unde sa mergi, am fost pe acolo si daca vrei sa prinzi un loc bun si pentru tot grupul, trebuie sa fii pe la 8:30 - 9 la fata locului. Ar ma fi un loc pe malul streiului despre care am auzit ca e fain dar nu e umbra, dupa primul sat spre Hateg (Rusi cred) de la intersectia cu Calanul, in dreapta, cica e loc mare, langa apa, dar nu e umbra. Merge multa lume acolo.
La CalanBai am mai zis odata ca putem merge, Daniel poate afli daca e deschis sau ce e pe acolo.
Si la Bos am auzit ca e fain, o colega tot merge acolo si zice ca e fain.
Comment
-
Deja m-am pierdut, fiecare are idei sau a vazut el ceva, a auzit dar nu stie...ori e alba, ori e neagra, nu stiu ce sa zic !
merg pe mana sefului!Last edited by kenjiro_sanga; 24 April 2009, 17:07.sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Mai Diabolique! d-nule Diabolique, te rog sa cauti o locatie adevarata, lasa tu laudele mele despre Brad....nu am mai fost la iarba verde la Brad si nici nu mai stiu cum arata locurile !daca mai sunt bune ptr. noi.Last edited by kenjiro_sanga; 24 April 2009, 21:33.sigpic
Comment
-
Stii, odata cu inaintarea in varsta, incepi sa eviti aglomeratia, poate am imbatranit prea repede, de aia zic sa fie o locatie in care sa nu urlam dupa altii cum canta manele si au un limbaj de smecheri analfabeti cu aurul pe ei cat lantul de pe Joiana sau ''Milka''...intr-un cuvant ''TIGANIE''...DOAR O PARERE
P.S. sa nu mai zic de afirmatiile de genul'' ia uite-i si p' astia cu loganurile''...bla bla bla...afirmatii de oameni fara caracter, hoti de fapt, ţiganie de care mi-e scarba!Last edited by kenjiro_sanga; 25 April 2009, 11:18.sigpic
Comment
-
Asa locatie este si la muncel , doar drumul e mai bun, haideti sa gasim o locatie in jurul Devei. Pe malul streiului este loc cat vrei mai ales unde se varsa in Mures. Oricum sunt de acord si cu alta locatie.Propuneri ca se apropie ziua h? Sau am ramas doar 2-3 in clubul certaretilor?Last edited by NCDHD; 26 November 2009, 18:51.
Comment
Comment