Cand ziceam aia-i, hop vine Costel cu alta propunere de nu mai stii ce sa alegi. Eu as merge peste tot. Parca pe la SimeriaVeche am fost odata dar nu stiu sigur, era un camping dar nu mi-a prea placut locul. Nu era nicio crescatorie in jur, cred ca nu vorbim de acelasi loc.
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
-
Originally posted by mikebike72 View PostE loc mare ? - aglomeratie, umbra, apa, nisip, suedeze ? Descrie si tu un pic locul.
dar problema ar fi putin drumul. e asfaltat doar pana in Gros. in rest e destul de bun dar...drum forestier.
am fost ieri pe cetate, si se vedea un loc frumos in spatele garii, langa mures...si cu copaci si cu iarba verde pe malul apei. si acolo e cel mai aproape.
azi am fost pe valea nandrului. dar daca mergem acolo trebuie sa plecam de la 8 dimineatza ca sa prindem loc.
Comment
-
andrei nu e neaparat sa pleci la 8! daca ai fost azi si mi-ai vazut masina parcata stii de ce loc vorbesc.....Mihai cred ca stie.acum,pe portiunea aceea se lasa masina sus si gobori pe iarba cu paturica,eu loc ,ca e mai bine asa,teren de fotbal.....apa langa,vaci ,cai,tot ce vreti
hai ca va las sa mai vorbiti voi.eu plec in oras la o bere ca m-am prajit azi.....pe degete de la gratare:P-
Comment
Comment