Nu scapati asa usor de mine!!!! Iar de macaraua nu stiu nimic!!! Vii cu mine la marcat zona duminica dimineata!!!
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pai hai sa va spun o chestie gen CFR !!!! Eu stiu unde punem tabara !!! Dar restul e OK????
Problema este sa fiu ajutat, iar cine nu este alturi de noi mai cugetam>???? Timpul deja se scurge cu minus!!!
Originally posted by martongrigore View PostLa Strei inainte de Petreni pe stanga, data sper ca o mai sti?
Comment
-
Va ghidez eu stiu locul. In sfarsit s-a gasit locatia. Acum mai stabilim cine si ce face, ce rol are fiecare in actiune, cine face cumparaturi si cine merge la marcat locul. Si sefu doar da ordine. Cumparaturile totusi nu e bine sa si le faca fiecare singur ? - ca unii au preferinte, altii poate nu-s de acord cu ce se cumpara. Pot apare discutii dupaia si e pacat sa stricam momentul cu mici neplaceri din cauza meniului.
Comment
-
CFR-isti vorbesc de podurile pe care circula trenurile
deci duminica la ora 10 e bine? despre mancare cred ca e bine sa aduca fiecare ce stie ca ii place si daca chiar este o gravida si vrea sa guste frigarui de la nustiucine nu e un capat de tara, parerea mea, secretara mea vine cu gustari de la mcdonalds
Comment
Comment