O viata intreaga !
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ptr. uni care au fost in zona , Si daca mai vreti sa revedeti peisajul de la Cincissigpic
Comment
-
Întâlnire Logan Club Deva în data de 26.iunie.2011 la un grătar la Cinciș, ora 11 și ceva, la Casa Alba la piscină. Lista:
1.Eu
2.El
3.Voi...
Ordinea de zi: Întâlnirea prietenilor din zona de vest
Am o propunere de intalnire:
Last edited by NCDHD; 17 June 2011, 16:52.
Comment
-
MEDALIA DE ONOARE LOGAN CLUB DEVA!!!???!!! Vrem nu vrem este a noastra prntru ca nu vine nimeni din urma sa ne spuna: A-ti ramas in urma fratilor!!!!
Pentru cei care nu au planificat nici o iesire pentru ziua de miine, indraznesc sa va fac o invitatie, intr-o locatie pe care o stiu cei care au fost alaturi de mine la priveghiul socrului meu!! Imi fac "mea culpa" ca nu am facut aceasta invitatie mai din vreme dar... cu problemele mele ..pur si simplu ..am uitat!! Cine se hotaraste si vrea sa ma viziteze pe locatia amintita...VA ASTEPT!! Putem pune de un gratar si de o..poveste!!
Comment
-
Ahaaaaa, incepe numele cu litera "C" si se termina cu litera "L'' ...ghici cine-i ?
Lista lui Costel, Grigore, Ovidiu, Claudiu.....poate si Daniel ( calare pe magar)
Duminca,10.07.2011,ora 16.00 in parcare la maxxa , e bine ?
1. eu
2. ovi
3. kk
4. si eu prezent
5.
6.
7.
etc
Dupa cum spune si sloganul Clubului Logan Deva...la vremuri noi, tot noi !sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
Comment