Originally posted by dr_mke
View Post
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Si care e ideea doctore??? Ca dupa afirmatie bag seama ca stii despre ce e vorba!!!
Dar de fapt stiti ceva??? Lasati-o balta!!! Nu vreau sa mai stiu nimic, pentru ca le am eu pe ale mele si ...sunt suficiente.
Sa ma anuntati si pe mine cind o fi rost de vreo intilnire!!!
Comment
-
Intocmai. vorbe cat incape, fapte zero.
De comentat ca nu sunt intalniri, cat a incaput. Cand s-au facut, n-ati aparut unii. Nimeni nu face prezenta, dar comentarii cat incape.
La Cincis comentarii, la fapte am fost 3 in total ?
Eu m-am plictisit de atitudinea asta. Cand reusiti sa va adunati la o intalnire va onorez cu prezenta. Mi-s curios cand se intampla asta.sigpic
Comment
-
Originally posted by dr_mke View PostIntocmai. vorbe cat incape, fapte zero.
De comentat ca nu sunt intalniri, cat a incaput. Cand s-au facut, n-ati aparut unii. Nimeni nu face prezenta, dar comentarii cat incape.
Eu m-am plictisit de atitudinea asta. Cand reusiti sa va adunati la o intalnire va onorez cu prezenta. Mi-s curios cand se intampla asta.sigpic #
Comment
-
Originally posted by dr_mke View PostIntocmai. vorbe cat incape, fapte zero.
Eu m-am plictisit de atitudinea asta. Cand reusiti sa va adunati la o intalnire va onorez cu prezenta. Mi-s curios cand se intampla asta.
Unii chiar o obsesie din acest punct de vedere!! Dar trebuie sa realizeze ca LC Deva are ca relizari nu numai acesta intilnire......si pentru acest lucru as dori ca cei care au o problema in acest sens sa ...ia la lectura thread-ul cu intilniri LC Deva ...si poate ca vor descoperi(lasind la o parte orgoliile) altceva decit ceea ce cred in acest moment.!!
Atitudine??? Ce atitudine e aia cind spui ca e bine cind o intilnire propusa nu are loc din ...te miri ce cauze??? Si acuzi pe altii de asta...si-ti iei jucariile(stikerele) si te duci (prin natura imprejurarilor) acolo unde unii nu au nici o treaba cu astfel de discutii.
Cine vrea sa demonstreze ca are atitudine il rog sa propuna o intilnire LC Deva indiferent de locatie!!! Si...daca nu va avea loc din lipsa de participanti(ex. Calan) atunci poate sa-si umfle pieptul...daca nu... CIOCU MIC!!!!
Comment
Comment