If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eu stiu ca dupa Bacia cum vii dinspre Calan faci la dreapta, mai mergi un pic si dai de podul de la intrarea in Petreni. Inainte de pod, pe stanga e locul acela.
E bine la 10, dar noi poate ajungem un pic mai tarziu ca ne face copilul program. E vorba de 30-60 minute nu mai mult.
eu zic sa votam cate 3 mici, 1 bere si o pulpa de pui pt fiecare persoana, ca sa fie cumparate la comun plus cateva sticle de suc, ardei, castraveti, rosii si ceapa pt o salata pantagruelica...as zice undeva la 15-20 lei de persoana.
restul fiecare se descurca.
Pai facem lista, cine vine ca sa stim exact, apoi vedem cine cumpara carne, etc...iar daca nu picam la intelegere....dar io cred ca suntem destul de maturi !
ce ziceti?
Lista cu membrii doritori de intalnirea (secret) de la Strei, orele........
1.Seful Marton_Grigore
2.Secretarul general Kenjiro_Sanga
3.Daniel_67
4.Diabolique
5.Mike_Bike
6.Alex_Comisaru
7.Costel_Hd
8.
9.
10.
11.
12.
13.
si asa mai departe... am scris doar de cei care au dorit sa vina, care stiu io sigur, mai ramane cucuveaua de Lion_Forte, 07_HZP, Kklaus etc....oricine, cucuvea sau membru mai nou poate sa vina, il asteptam cu drag
Last edited by kenjiro_sanga; 28 April 2009, 08:41.
Reason: Automerged Doublepost
Andrei, vad ca s-a schimbat prognoza si la site-ul pe care l-ai pus tu . Descurajant ( Ploaie marunta. Nori dupaamiaza. Racoros. 13°C ) dar poate nu e chiar asa de obicei nu pre sunt adevarate.
Lista cu membrii doritori de intalnirea (secret) de la Strei, orele........ CU COMPLETĂRILE ȘI MODIFICĂRILE ULTERIOARE
1.Seful Marton_Grigore
2.Secretarul general Kenjiro_Sanga
3.Daniel_67
4.Diabolique
5.Mike_Bike
6.Alex_Comisaru
7.Costel_Hd
8.07HZP
9.
10.
11.
12.
13.
si asa mai departe... am scris doar de cei care au dorit sa vina, care stiu io sigur, mai ramane cucuveaua de Lion_Forte, Kklaus etc....oricine, cucuvea sau membru mai nou poate sa vina, il asteptam cu drag
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment