Cineva-i nervos.
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat.........si stergem ca avem "boton-ul" cu "delete".......................................... .................................................. ............................Lista pentru intilnirea de la Calan arata cam asa:
1. Narcisuc20
2. Mircyhno11
3.
4 .Mitza26
5. NOL
6. Maxy
7.
8. mikebike72
9. Kklaus
10. Daniel67
11.................
12.
13.
14.
cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat, cenzurat,
.................................................. .................................................. ....................Suna mai bine anuntul acum??? Imi pare rau ca nu avem Praktiker in Calan poate asa era lista mai mare!!! Oricum grija mare la "delete" ca s-ar putea sa apara urmari dupa sedinta de la Calan!! Aici nu suntem parlamentul Romaniei unde se baga pumnul in gura!!! Asa ca.....rog un pic mai multa comunicare si un pic de realism!! Toti avem probleme dar asta nu inseamna ca ..daca avem un avantaj generat de colectivitate ...facem ce vrea ...minoritatea!!
Originally posted by mircynho11 View PostVa place ce de membrii tineri va aduc eu si asociatul meu Narcis
CENZURAT, CENZURAT, CENZURAT, CENZURAT, CENZURAT, CENZURAT
ca e la moda
P>S> Din punctul meu de vedere un "organizator de intilniri" in caz de neclaritati ...mai intii discuta si dupa aceea "da cu parul"!!! Nu ne umflam muschii....pur si simplu!!!
Comment
-
-
Deci lista pentru intalnirea LC Deva, din localitatea sau municipiul sau ce vreti voi CĂLAN de DUMINICA 08.04.2012 este urmatoarea:
1. Mircyhno11
1. Narcisuc20
3.Mitza26
4 .Kklaus
5. NOL
6. Maxy
7.Daniel67
8.mikebike72
9. ................ => nu e sigur inca
10.
11.
Propun ca intalnirea sa aiba loc undeva pe la ora 12:30 daca este ok pentru toata lumea.
(nr 1 pus de 2 ori nu este o greseala de redactare, deoarece eu si Narcis nu ne-am putut hotara care sa fie trecut primul si care al doilea suntem amandoi primii)sigpicNatus ibi ubi ferrum nascitur!
Comment
-
Deci lista pentru intalnirea LC Deva, din localitatea sau municipiul sau ce vreti voi CĂLAN de DUMINICA 08.04.2012 este urmatoarea:
1. Mircyhno11
1. Narcisuc20
3. Mitza26
4 .NOL
5. Maxy
6. vrabiuta
7. vrabiuta
8. vrabiuta
9. vrabiuta
10.Mikebike72
11.Daniel 67
12.Kklaus
13.
14.
15.
Propun ca intalnirea sa aiba loc undeva pe la ora 12:30(13:01) daca este ok pentru toata lumea.
Vreau sa vad ''greii partidului'' pe lista !Nobody is perfect. I am nobody.
Comment
-
Originally posted by mircynho11 View PostAm facut si afisul pentru urmatoarea intalnire. Lui Daniel ii va placea foarte mult!
De aceea imi doresc forte proaspete si tinere la LC Deva ...automat vin si initiative, creativitate si nazdravanii tipice pentru clubul loganistilor hunedoreni!!! Tineti-o tot asa!!!
1. Mircyhno11
1. Narcisuc20
3. Mitza26
4 .NOL
5. Maxy
6. vrabiuta
7. vrabiuta
8. vrabiuta
9. vrabiuta
10.Mikebike72
11.Daniel 67
12.Kklaus
13.
14.
15.
Intalnirea va avea loc musai in parcare la Penny Market(ca sa fiu sigur ca nu blocam sensul giratoriu de la fostul Mini Max) la ora 12:30 daca este OK pentru toata lumea.
Eu as vrea sa vad nu numai ''greii partidului'' pe lista ! Vreau forte proaspete pe linga " bufnitoii" cei vechi si inglodati in problemele care ne-au cam "acoperit" ....siiii......!!!
Comment
-
Multumesc pentru aprecieri Daniel!!!
1. Mircyhno11
1. Narcisuc20
3. Mitza26
4 .NOL
5. Maxy
6. vrabiuta
7. vrabiuta
8. vrabiuta
9. vrabiuta
10.Mikebike72
11.Daniel 67
12.Kklaus
13.
14.
15.
Intalnirea va avea loc musai in parcare la Penny Market(ca sa fiu sigur ca nu blocam sensul giratoriu de la fostul Mini Max) la ora 12:30 daca este OK pentru toata lumea.sigpicNatus ibi ubi ferrum nascitur!
Comment
Comment