If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
duminica la ora?....si unde e intalnirea?
eu voi veni de la Medias de la nasi deci...poate vom intarzia ''putin''
(imi dati adresa exacta si vin cu G.P.S.-ul )
si...in afara de vin,ce sa mai aducem?
Last edited by kklaus; 29 April 2009, 12:05.
Reason: Automerged Doublepost
Cred ca, dupa cum vad, ma voi duce in final singur sau cu cine vrea, doar cine vrea, poate seful(sigur) vine, asta e !
Asta a fost aseara, ptr ca nu am baut nimic !acu mi-am revenit...dar va atentionez ca io nu sunt genul care nu abandonez o problema si gasesc motive de tot felul( ca va ploua, ca nu-i place nevestii, ca nu am...bla, bla, bla).
Asa ca nu va mai tot plangeti! iar daca va ploua vom merge la McDonald's, nu !?cu catel cu purcel... hai ma, nu stiti de gluma !?
Last edited by kenjiro_sanga; 30 April 2009, 08:33.
Reason: Automerged Doublepost
eu azi ma duc sa mananc la mcdonalds...nu de alta dar il vreau pe gelatinosul ala din desene.
a doua treaba e ca m-as duce in seara asta la discoteca in geoagiu, la bai. se deschide deseara si vine dj project. mai vine careva cu mine? sa nu ma duc singur cu nevasta?
Ovidiu, avind in vedere prognozele meteo ar trebui sa vorbesti cu Doamne, Doamne ca sa nu ajungem la McDonalds!!! Oricum trebuie sa stii ca eu nu caut motive, ca atare gratarul e in portbagajul "Golanului" si sunt gata de lupta!!! Parca era vorba ca mai negociezi cu sefu" la o bere una, alta ca sa stim ce avem de facut fiecare , dar nu vad inca nimic!!!!
Daa, cam slaba activitate din partea secretarului tre sa-i faca sefu fisa postului ca deja se da lovit. Invitatii ioc, ce sa facem fiecare inca nu stim, in loc sa negocieze cu sefu la o bere el isi face avatar bengos Penalizare cu o bere de caciula
Daca va uitati acum pe prognoze, sunt vesti mai bune.
Nici eu nu caut scuze ca sa nu fiu prezent duminica, eu vin sigur dar sa tina un pic si vremea cu noi.
tot am zis atat de vinul de Panciu...oare cum sa caut motive...atat doar ca noi vom veni de la Medias de aceea poate vom intarzia putin...de asta vreau locatie cat mai exacta de intalnire.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment