HZP-ule, unde mai traiesti maica ?
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by 07hzp View Postpe lumea cealalta. ca nu mai am pace de sefi. (ORGANIZATORI, CO-ORGANIZATORI samd.) nu mai am timp sa respir si sa castig bani. Eu muncesc
Originally posted by Sefa Casei View Posthaideti in TM maine la 15:00sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
-
Buna seara, buna seara, am venit cu sanioaraaaaa !!!
Lista cu botanistii care doresc sa participe duminica, 18.11.2012, ora 10.00 fix si un minut, la Dacia Service Deva, pentru o intalnire fulger, pentru toti loganistii din toata Hunedoara !!!
1.Danyx78
2.Kenjiro_Sanga
3.Georgiana
4.Grigore
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
Va multumesc pentru intelegere !
Semnat, IO !
P.S. Daca nu aveti chef de intalnire, uni....lasati pe altii sa se intalneasca, aici nu e Balata !sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Buna seara, buna seara, am venit cu sanioaraaaaa !!! ( ai pus schiuri in loc de gume de iarna???? )
Lista cu botanistii care doresc sa participe duminica, 18.11.2012, ora 10 la Dacia Service Deva, pentru o intalnire fulger, pentru toti loganistii din toata Hunedoara !!!
1.Dannyx78
2.Kenjiro_Sanga
3.Georgiana
4.Grigore
5.bulgaru25 - imi permit sa-l trec pe lista, am vb cu el la telefon, e in Deva pana maine la amiaza, cred ca va veni sigur...
6.
7.
8.
9.
10.
11.
Comment
-
Buna seara, buna seara, am venit cu sanioaraaaaa !!!
Lista cu botanistii care doresc sa participe duminica, 18.11.2012, ora 10 la Dacia Service Deva, pentru o intalnire fulger, pentru toti loganistii din toata Hunedoara !!!
1.Dannyx78
2.Kenjiro_Sanga
3.Georgiana
4.Grigore
5.bulgaru25 - imi permit sa-l trec pe lista, am vb cu el la telefon, e in Deva pana maine la amiaza, cred ca va veni sigur...
6. 07hzp - rezolvam cumva cu cafeaua, gasim un termos, un ibric...
7.
8.
9.
10.
11.
Comment
Comment