Si la Deva a plouat dar asa e vremea, nu este o problema, pamantul este uscat, mai racoreste atmosfera, nu credeti!?
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
duminică
posibil ploaie. Nori risipiţi. Maxim 23 °C . Vânt NE 10 km/h . Chance of precipitation 20%
deci fara comentarii, azi era cocosul cu coama zburlita, sigur duminca va fi beton cu mici interferente...mistret, capra, porc domestic, gaina africana si alte jovine bune de haleala...Last edited by kenjiro_sanga; 1 May 2009, 23:13.sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Deci(asa ca sa incep cu o concluzie) dupa ce am consultat niste ''almanahe''.........
Deci am vorbit cu generalul meu si a spus ca imi da liber sa vin la intalnire adica asta insemnand ca o sa vin si cu ea sotioara mea!
Multumesc domnului secretar general de inviatie!
Comment
-
D-nule Ionus_HD ! adiqa io muncesc degeaba, nu capat nimic? aaaaaaaaaaa....doar sefii, asta e, oricum vin votarile din decembrie cand se vor schimba presedintii...
p.s. multa bucurie si voie buna ptr cei care ies la iarba verde de ziua tineretului, 2 Mai si un sincer ''la multi ani !'' tinerilor, mai ales celor cu Loganuri, adiq ''NOI''Last edited by kenjiro_sanga; 2 May 2009, 12:01.sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Domnule secretar general(asa ca mie imi place sa ma formalizez) daca a-ti fi citit topicurile anterioare a-ti fi vazut ca eu adica Domnul doctor Ionut va multumea pentru scrisoarea de intentie trimisa!
Asa ca va rog respectuos: cititi domle' topicurile alea anterioare!!
Cu stima Dr. Ionut medic veterinar oficial epidemiolog al clubului logan deva
Comment
Comment