ai citit de pe prompter sau ti-ai scris discursul??
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pentru mine e foarte simplu, scriu ce gandesc, pe moment...de ce !? iti place, ma bucur...mai ca imi dau lacrimile !
sau cel care crede ca le stie pe toate este foarte enervant mai ales pentru noi,
cei care, oricum, le stim pe toate.
sau....la doua zeci de ani domneste sentimentul,
la trei zeci de ani vointa, iar la patruzeci, judecata, bine spus...nu!?
sau..Un om fara convingeri este un vagabond care merge spre nicaieri.
gata...poate ma injurati ! gatasigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
intalniri
Ovidiu, eu zic, ca motivele sunt altele pentru cum ai zis tu "sau cam rarit intalnirile in ultima perioada", e perioada verii, a concediilor, a iesirilor la iarba atunci cand ai chef si in functie de programul fiecaruia. O sa vezi ca odata cu anotimpurile reci o sa se stranga lumea la intalniri cu aceeasi pasi marunti cu care zici ca se departeaza acum. Nu mai fi asa pesimist ca nu te recunosc asa.
Pun niste poze de la intalnirea de azi de la gratar impreuna cu Costel - poate va e dor de locurile alea.
Toate cele bune.
Comment
-
D-nule Mike_Bike, nu as scrie daca nu as simtii acest lucru, dar lasa asa cum crede fiecare de cuviinta, nu vreau sa sperii pe nimeni sa nu mai vina deloc, sau doar cand isi aminteste sa se uite la forum...si la urma urmei datoria mea este sa scriu ptr binele clubului si mai zic inca odata, fiecare face ce vrea !
Las-o asa ! o sa ne intalnim la o sueta doar 2,3 poate 4 si tot asa o sa ne distram, nu sefu!?
P.S. si eu cu 2 copii, fac orice sa fie posibil sa ma intalnesc cu membrii clubului, plus ca sunt cautat 24 din 24, asta doar asa, sa nu creada unii ca eu sunt in CO si sunt prezent intotdeauna, zambiti va rog !Last edited by kenjiro_sanga; 9 May 2009, 22:33.sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Pai locatia cea mai apropiata si cunoscuta e Play, daca nu ma insel. Eu il abandonez pe fii-meu la "Sigismund Todutza" pret de 3 ore si am zis ca poate gasesc pe cineva sa-mi tina de urit!!!! Daca va vine in minte alt loc pentru o cafea si o birfa spuneti-mi si ne intilnim acolo!!!!
Comment
Comment