Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• frumoasa rochita, fara bulinute...
    sigpic
    Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• frumoase pozele!!!

Comment

• E bine ca v-ati simtit bine si ati avut inclusiv suedeze. Eu am avut alte drumuri ieri si n-am putut onora prezenta.

Comment

• Dragi colegi, va rog sa va inscrieti pe lista de cazare pentru INTALNIREA NATIONALA DE LA SIBIU cei care doriti pana cel tarziu31.05.2009!

Va multumesc si va asteptam!
          aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• OK, prietene, multumim ptr invitatii.....multumim mult !
            sigpic

Comment

• .
              Recitaluri „de zile mari” la Zilele Oraşului

Sărbătoarea va avea loc în perioada 29 – 31 mai, în parcarea hypermarketului Real. Gazdele Zilelor Devei vor fi Dan Negru (vineri şi sâmbătă) şi RABA (Claudiu Racz), împreună cu Feri Bacsi şi Alexandru Malschi (duminică).

Vineri, 29 mai, începând cu orele 17.00, pe scenă vor urca, pe rând, Fanfara “Mareşal Constantin Prezan” a Diviziei 4 infanterie “Gemina” Cluj, formaţiile Kronos, Slide, Topaz, Daggu Chris (Germania), Corvinia – rock medieval şo Cimpoierii din Transilvania. Seara de vineri se va încheia cu două recitaluri de marcă, semnate DJ Project şi Boney M.

Sâmbătă, începând cu aceeaşi oră, vor susţine spectacole la Deva formaţiile Simbio, Green Band, formaţia de dans modern a Palatului Copiilor din Deva, Huniadi Cantores, Ansamblul de dansuri medievale Piruet, Cavalerii cetăţii – Ordinul Cavalerilor de Hunedoara şi Trupa Shadows – animaţie cu foc. A doua seară dedicată Zilelor Oraşului se va încheia pe ritmurile formaţiilor Hara şi Proconsul.

Ziua de duminică este rezervată foclorului românesc, ocazie cu care pe scenă vor urca, pe lângă interpreţi locali, Nicolae Furdui Iancu, Irina Loghin şi Sandu Ciorbă
              Ce ziceti cucuvelelor, ne intalnim la un mic si o bere?
              Last edited by NCDHD; 21 May 2009, 21:39.

Comment

• Buna ideie asteptam si alte pareri
                sigpic

Comment

• ZILELE DEVEI
                  Ocazie cand beau in public, este splendid, scuze ...impreuna cu seful meu L.C. DEVA
                  Si vedem spectacolul cu berea in mana, daca vedem ceva, daca nu, bereeeeeeeeeeeeee
                  sigpic

Comment

• cine da micii??

Comment

• la intalnrea asta zic clar nu, o data pentru ca-s schimbul 2 si nu ajung acasa decat la 23. al doilea pentru ca potrivit lui kenjiro am fost membru lcd doar o zi, si al treilea motiv e ca am altceva mai bun de facut in timpul liber decat sa stau cu cineva care ma desconsidera.

Comment

• Auzi mai d-le Diabolique, mai intreaba si pe altii ce parere au despre tine, vb de forum, nu de persoana ta,( ce poti sa scrii) dar nu are rost! de ce sa vii , cand de fapt tu nu poti niciodata...
                        Mai bine, fa altceva, incearca sa gandesti cum sa fi pe langa altii, cum sa fi respectat si dupa aia ma vb....hai PA
                        p.s. parerea mea, nici nu stiu cine mai citeste ce postati d-voastra, asa am impresia, sper sa nu gresesc...
                        cu respect si consideratiune, secretarul general kenjiro_sanga
                        Last edited by kenjiro_sanga; 21 May 2009, 14:10.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by alex_comisaru View Post
                          cine da micii??
                          Gheorghe ca are restanta si berea o da Costi ca a promis

Comment

• Eu la final de luna si inceput am de lucru ca berila in 2 locuri si o sa fiu cam ocupat zilele alea. Nu contati pe mine la zilele Devei da sa beti o bere si pentru mine.

Comment

• D-nule Mike_Bike ! lucrati alaturi cu Diabolique...(aviz amatorilor) deci cine nu vine, nu bea bere si nu manca mici
                              Last edited by kenjiro_sanga; 21 May 2009, 21:52.
                              sigpic

Comment

• Mai domnule secretar dinastea-mi faci ? Crezi ca eu n-as manca un mic si bea o bere in colectiv ? Primul as fi la asa intalniri.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google