frumoasa rochita, fara bulinute...
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
.
Recitaluri „de zile mari” la Zilele Oraşului
Sărbătoarea va avea loc în perioada 29 – 31 mai, în parcarea hypermarketului Real. Gazdele Zilelor Devei vor fi Dan Negru (vineri şi sâmbătă) şi RABA (Claudiu Racz), împreună cu Feri Bacsi şi Alexandru Malschi (duminică).
Vineri, 29 mai, începând cu orele 17.00, pe scenă vor urca, pe rând, Fanfara “Mareşal Constantin Prezan” a Diviziei 4 infanterie “Gemina” Cluj, formaţiile Kronos, Slide, Topaz, Daggu Chris (Germania), Corvinia – rock medieval şo Cimpoierii din Transilvania. Seara de vineri se va încheia cu două recitaluri de marcă, semnate DJ Project şi Boney M.
Sâmbătă, începând cu aceeaşi oră, vor susţine spectacole la Deva formaţiile Simbio, Green Band, formaţia de dans modern a Palatului Copiilor din Deva, Huniadi Cantores, Ansamblul de dansuri medievale Piruet, Cavalerii cetăţii – Ordinul Cavalerilor de Hunedoara şi Trupa Shadows – animaţie cu foc. A doua seară dedicată Zilelor Oraşului se va încheia pe ritmurile formaţiilor Hara şi Proconsul.
Ziua de duminică este rezervată foclorului românesc, ocazie cu care pe scenă vor urca, pe lângă interpreţi locali, Nicolae Furdui Iancu, Irina Loghin şi Sandu Ciorbă
Ce ziceti cucuvelelor, ne intalnim la un mic si o bere?Last edited by NCDHD; 21 May 2009, 21:39.
Comment
-
Auzi mai d-le Diabolique, mai intreaba si pe altii ce parere au despre tine, vb de forum, nu de persoana ta,( ce poti sa scrii) dar nu are rost! de ce sa vii , cand de fapt tu nu poti niciodata...
Mai bine, fa altceva, incearca sa gandesti cum sa fi pe langa altii, cum sa fi respectat si dupa aia ma vb....hai PA
p.s. parerea mea, nici nu stiu cine mai citeste ce postati d-voastra, asa am impresia, sper sa nu gresesc...
cu respect si consideratiune, secretarul general kenjiro_sangaLast edited by kenjiro_sanga; 21 May 2009, 14:10.sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
D-nule Mike_Bike ! lucrati alaturi cu Diabolique...(aviz amatorilor) deci cine nu vine, nu bea bere si nu manca miciLast edited by kenjiro_sanga; 21 May 2009, 21:52.sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
Comment