ok, te iert, deci nu poti, am incercat cat am putut..
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Mai Ovi rau mai esti? ce crezi toti santem la fel ? fiecare are si probleme ce trebuie sa ne zica si nou ? cand va avea tinp si buna vointa atunci daca vrea vine la intilniri si cand are chef de scris pe forum ,sa speram sa bem o bere de zilele Devei
Cu respecte Costelsigpic
Comment
-
By, by baieti!!! Demisionez si eu!!! M-am saturat de glume! M-am saturat de sedinte de destresare! M-am saturat de prieteni noi! M-am saturat de oameni deosebiti! M-am saturat de intilniri unde uitam de problemele din timpul saptaminii!!! M-am saturat de Logan!!! M-AM SATURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT DE TOATE fitele, ideile, fixurile unora!!!!!!!!!!!!!!! M-am saturat de sfirsiturile de saptamina cind asteptam sa ma intilnesc cu "cucuvelele si bufnitele" din LCDeva!!! M-am saturat de cei care m-au facut sa-mi doresc un LOGAN deosebit, altfel decit l-am cumparat!!!
AIUREA!!!! Tocmai pentru aceste citeva motive pe care le-am enumerat trebuie sa fim mai apropiati!! Cele citeva asa zise motive de discordie nu trebuie sa ne aduca in situatia de a face pe demisionarii!!! Asa ca va poftesc la a reflecta la cele citeva motive care ne-au adunat impreuna, motive care de fapt se pot reduce la unul singur si acela se numeste LOGAN!!!! Din punctul meu de vedere totul se reduce la 2 repere: LOGAN si TOLERANTA!!! Uitati de mindrie fara rost, orgolii, idei preconcepute si alte chestii!!! SUNTEM LOGAN CLUB!!!! SUNTEM LOGAN CLUB DEVA!!!!
Comment
Comment