If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nu se pune problema parcarii, doar aveti pile la castel, intram inauntru, nu !?
Costele nu cumva sa fortezi motorul nitel ca plezneste, da-i ce-i trebe' si facem liniute la greu, auzisi !( fricosule)
Mike, este un motor ca si oricare altul, dar pot sa spun cu mana pe inima ca merge laser, fara minciuni, niciodata nu ma dezamagit !( are ceva cai, care zilnic le dau fan de buna calitate, Rompetrol)
OMV si Rompetrol nu sunt din acelasi grup ? Eu doar de la OMV am bagat pana acum si nici eu nu am avut probleme pana acum. E vre-o diferenta intre OMV si Rompetrol ?
Adica e aceeasi benzina si pret sau nu e ? Asta ma intereseaza ca poate as trece si eu pe Rompetrol ca am mai auzit ca e buna benzina de la ei dar nici OMV-ul nu m-a dezamagit pana acum. Daca tot se scumpeste benzina in halul asta - de 2 ori pe saptamana trag cu ochiul si la alte benzinarii.
Aceeasi benzina dar difera pretul la firme, La motorina tot aceeasi dar difera la culoare adica aditivi pe care ii folosesc, O parte din benzina si motorina vine din Ungaria asa ca am zis totul
Foto, foto, foto ptr. toti membrii si prietenii L.C.Deva....
...nu conteaza cum au fost executate ci doar distractia intalnirilor si prietenia noastra, zic io !...nu Costele ?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment