Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Domnu ma simt onorat de propunerea ta nu stiu ce sa zic dar zic ca ar fi mai bine sa fie organizator de intalniri unul dintre cei mai cu vechime si eu eventual un ajutor acolo. Nu mie frica de responsabilitati as avea cateva ideei sa ne facem si noi auziti prin zona! Cum considerati si voi eu unul sunt deschis la orice!

Comment

• Io zic ca este o propunere buna, fara alte intentii, doar pentru promovarea Clubului Logan Deva si cu multe intalniri frumoase cu prieteni de omenie....ma repet, fara alte intentii de rautate sau mai stiu io ce cred altii, nu ma intereseaza ce cred altii doar ce este mai bine pentru Club iar cei cu "greutate" sa se aptina si sa inteleaga prin ce trece Clubul...o criza de oameni, spirit de echipa, prietenie, veselie...vad ca tu le ai pe toate, iti place Clubul, atunci zic bine !!!
      Am observat ca este "stepa" p'acilea,doar ...bla, bla, bla... deci necesita schimbari, poate reusim sa iesim din nulitatea asta...dar, dar cu parerile si propunerile membrilor Logan Deva...am dat doar o idee....
      P.S.Astept pareri....sau ma repet...va uitati in spate !!! uitati-va in fata spre viitor..
      Last edited by kenjiro_sanga; 21 September 2010, 21:40.
      sigpic
      Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Din partea mea aveti toata sustinerea mi-ar placea sa facem un club cat mai mare cu cat mai multi prieteni care sa ne intalnim cat mai des posibil si sa ne distram sa ne ajutam unii pe altii orice. Trebuie sa facem cumva sa afle lumea de noi spre exemplu facem niste fluturasi organizam o intalnire si speram sa vina cat mai multa lume ca pana la urma urmei loganisti sunt destui numai sa aibe vointa!!! HAIDETI SA IESIM LA LUMINA!!!

Comment

• Nu vreau sa supar pe nimeni, dar trebuie facut ceva, altfel spiritul Clubului se duce la dracu....sorry, asta-i adevarul..
          D-nule Narcis, iti multumesc pentru vorbele dumneavoastra...asa baiete !!! daca unii au probleme si nu pot face intalniri, venim cu ceva nou, asa vom reusii sa iesim din nulitatea asta apasatoare....hai curaj....sa ne adunam, sa ne distram si sa radem ca odinioara
          sigpic

Comment

• Eu zic asa sa ne intalnim intr-o zi sa discutam si sa luam masuri pentru a ne face vazuti si auziti si sunt ferm convins ca o sa mai fie si altii care o sa vina la intalnirile noastre la fel cum sunt de convins ca foarte multi nu stiu de existenta acestui club!!! Daca ne miscam un pic oasele o sa vedem ca merge treaba!!!! Haideti sa ne punem pe fapte!!!

Comment

• tineret,mandria tarii
              prima data ar fi indicat sa reusim sa ne revedem cat mai multi, dupa aceea sa vedem ce mai facem...
              Last edited by kklaus; 21 September 2010, 22:35.
              Nobody is perfect. I am nobody.

Comment

• Si ce !!! zic ceva rau...."tineret mandria tarii" bine zis....
                E un lucru bun cand cineva ca si Narcis pune suflet, vrea sa scoatem LC Deva din "apatia" asta....mai avem putin si chemam groparul sa ingroape toate amintirile, bune , rele......io zic sa privim inainte si sa ne unim in a face ceva, cine Nu vrea !!! treaba lui.....
                Hai ca se poate.....mai dati zvon in judet sa ne adunam....incerc sa fac tot ce pot....
                sigpic

Comment

• Daca punem toti suflet in ceea ce ne propunem e imposibil sa nu reusim!!! Propun o mica sedinta in care sa vina fiecare cu ideei si propuneri pentru a iesi din anonimat si sa facem treaba sa mearga si la noi!!!

Comment

• Am spus ce am avut de spus acum asteptam si pe alti prieteni, colegi si loganisti de seama sa isi spuna cuvantul !!!
                    P.S.Nu bagam in seama "cearta" doar lucrurile bune... si intalnirea unde va avea loc, ora etc...restu' mai vorbim pe parcurs...
                    Last edited by kenjiro_sanga; 22 September 2010, 18:53.
                    sigpic

Comment

• Haideti sa facem lista asteptam inscrieri
                      1.
                      2.
                      3.
                      4.
                      5.
                      6.
                      7.
                      8.
                      9.kenjiro_sanga
                      10.Narcisuc20

Dupa ce ne adunam vom stabili intalnirea locul data ora si tot tacamu cine nu e de acord sa vina cu alte ideei acceptam orice!

Comment

• Dupa ce am citit putin pe aici am inteles urmatoarele:
                        1. nu puteti sa va intalniti ca nu aveti functii?
                        2.vreti sa fortati oamenii care nu vor sa va vada sa vina la intalniri?
                        aveti un forum unde sunteti toti prieteni, ati organizat intalniri, ati pus poze si aici si acolo, nu inteleg ce mai vreti?
                        PUTETI SA FACETI LOGAN CLUB BRAD, CALAN, HUNEDOARA DEVA 2 SAU 3
                        nu ma intereseaza, daca nu va place ca la mine sub user scrie organizator faceti un poll si alegeti pe cine vreti si dupa aia sa scrieti ce ati facut voi pentru clubul asta si de ce nu mai vin oamenii la intalniri.

Eu unul nu mai vin la intalniri pentru ca nu imi mai place moaca lui Ovidiu si masina lui Daniel(ca e rosie ca si bicicleta mea)

Comment

• Deci mergem inainte, super !!!
                          Haideti sa facem lista asteptam inscrieri
                          1.
                          2.
                          3.
                          4.
                          5.
                          6.
                          7.
                          8.
                          9.kenjiro_sanga
                          10.Narcisuc20

Dupa ce ne adunam vom stabili intalnirea locul data ora si tot tacamu cine nu e de acord sa vina cu alte ideei acceptam orice!
                          Last edited by kenjiro_sanga; 22 September 2010, 21:09.
                          sigpic

Comment

• Fara suparare pentru nimeni am fost respectuos cu toata lumea si am vorbit frumos si respect munca dumneavoastra care ati facuto domnule Marton dar clubul trebuie sa mearga inainte chiar daca unii nu pot trece peste orgoliul lor!!!Clubul asta pana la urma urmei nu sta intr-un singur om a fost format din mai multi si mai sunt multi loganisti care vor sa intre in club sunt convins dar nu stiu de existenta acestuia si sunt convins ca putem face treaba sa mearga!!! Nu cred ca la vreunu dintre noi ii pasa ce scrie sub user pentru mine nu aia conteaza conteaza sa ne intalnim sa discutam si sa fim buni prieteni nu dusmani!! Parerea mea!!!

nu mai scrie ingrosat si colorat
                            Last edited by NCDHD; 22 September 2010, 22:40.

Comment

• Gata, mi-am sters lacrimile....!!!
                              Haideti sa facem lista, asteptam inscrieri:
                              1.
                              2.
                              3.
                              4.
                              5.
                              6.
                              7.
                              8.
                              9. kenjiro_sanga
                              10.Narcisuc20

Dupa ce ne adunam pe forum, vom stabili intalnirea locul data, ora si toate informatiile necesare, va multumim !!!
                              sigpic

Comment

• Nu vreau sa mai fac polemica cu nimeni. Tin totusi sa precizez inca o data ca nu s-a pus si nu se va pune problema sa se faca alt club si deasemenea trebuie spus ca nu intereseaza pe nimeni functii. Legat de o anume functie era o alta discutie dar ...nu mai are importanta. Imi pare rau sa vad ca unii se mai chinuie pentru o reconciliere care nu se doreste. Asta e!!
                                Martoane, vin cu trotineta lu" Costel la intilnire!! E bine??? Hai ca aia nu e rosie!!
                                Haideti sa facem lista, asteptam inscrieri:
                                1.
                                2.
                                3.
                                4.
                                5.
                                6.
                                7.
                                8. Daniel 67
                                9. kenjiro_sanga
                                10.Narcisuc20

Dupa ce ne adunam pe forum, vom stabili intalnirea locul data, ora si toate informatiile necesare, va multumim !!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google