Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pe cand o intalnire cu baietii din Vale !??
    sigpic
    Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• sa vedem cati ne strangem

Comment

• Secretare dupa cum vad nu au nici o reactie sa organizam o intilnire cu iei
        sigpic

Comment

• pe forum se discuta despre asta:

ce ziceti va bagati la ajutor? si atunci pot participa si cei din vale daca doresc.
          daca raspunsul este da, propun intalnire duminica pentru a stabili detalii.
          Last edited by NCDHD; 18 October 2010, 18:49.

Comment

• Pai mai Grigore, propune o intalnire duminica, io sunt de acord dar necesita foarte mult ajutor pentru stii tu !!!
            Si se poate face dar trebe' vorbit, pus la punct....cine vrea, cine Nu, treaba lui
            sigpic

Comment

• Vin si eu Ar cam fi cazul sa capat titlul de fotograf oficial, m-am dotat si cu blitz extern care face din noapte zi !
              Attached Files
              sigpic

Comment

• Duminica nu voi putea participa,slujesc patria... dar va voi sustine in orice decizie veti lua.
                Nobody is perfect. I am nobody.

Comment

• eu v-oi participa daca ma ia Costel posibil sa nu am masina disponibila
                  Costele,te mananca tastatura?

Comment

• Ai uitat asa de repedea ce am vorbit ? , of tineretul in ziua de astazi , mai duc 3 ca tine Duminica la intilnire
                    sigpic

Comment

• se admite la intalnire una bucata doctor imbracat in costumatie de lucru?

Comment

• Imposibil sa ajung masina e la CaranSebes pana marti dupa masa! Oricum sunt de acord cu tot ce se decide!

Comment

• Eu inca nu stiu sigur daca pot veni ca deocamdata ma bate vantul in ceafa si prin buzunare
                          Last edited by mikebike72; 21 October 2010, 07:59.

Comment

• Neata , Mihai , Duminica sunt TAXI il iau si pe juniorul , aviz amatori din Hunedoare care sunteti fara masina , mai sunt 2 locuri disponibile , ceva maruncis poate mai gasesti si tu prin buzunare , daca nu facem o colecta de la toti si vei servi si tu un citric , atunci dau eu un citric
                            sigpic

Comment

• Costele daca dai tu citricul ma bag si eu

Comment

• Alooooooo, Costele....dau si io un citric, mai oameni buni !!!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google