Colegii de la Alba, sunt prea departe !!!
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by mikebike72 View PostMai dar de la colegii, vecinii si prietenii din Alba nu sunt doritori de intalnirea regionala ?
Originally posted by NCDHD View Postdaca nu primesti de la nimeni nimic suna-ma moldovenesigpic
Comment
-
Originally posted by costelHD View Postfrumos raspuns nasule !! , nu ma asteptam de la tine ! , aveam pretenti , fara mistouri .....etc , acum ce sa mai zic ......, am vorbit si tu .....etc , numai are rost sa discutam aci
Comment
-
Nasule , asa mare inghesuiala la intilniri regionale mai ales la DEVA , de nu putem noi sa postam pe forum !!? , poate am vazut rau eu !! ,sau nu vad bine !!! , si cu raspunsul cu patronul nu ma asteptam mai ales de la tine , am sunat am discutat si am ramas sa ii dau un raspuns ............. si la final tu ai venit cu parul ...... , multumesc , daca ai obiecti discutam maine dupa ora 10, 30 sunt la DEVA , NU ACI , numai daca esti disponibilLast edited by costelHD; 25 November 2010, 21:48.sigpic
Comment
-
Originally posted by kenjiro_sanga View PostColegii de la Alba, sunt prea departe !!!
Comment
-
uni cu paine si sare , alti poate cu ura .......... , asta este realitatea la LC DEVA , am pus umarul sa fie frumos dar ptr. mine a fost un vis , multumim
Nelutu nu are rost sa te scuzi , daca nu se poate ...... fiecare are probleme , in ziua de astazi este cu prioritate serviciu apoi restul...............Last edited by costelHD; 25 November 2010, 22:40.sigpic
Comment
-
daca ai fost prin zona noastra ! , te-a intampinat un coleg de al nostru !? , fiecare sa facut ca ploua ? , ori cum ma astept la uni cu replici acide , este o difereta mare intre noi si alte cluburi , uni stau invizibili si se fac ca nu stiu , alti daca se simt vinovati au plecat si nu vor sa dea replica , eu le multumesc , nu vreau sa intru in polemicaLast edited by costelHD; 25 November 2010, 23:02.sigpic
Comment
Comment