Stiu ca e cam repede sa planificam , dar am vazut ca majoritatea veniti la Brasov de sambata si cred ca ar fi fain sa ne intalnim toti in Sibiu sa mergem in coloana . Tema de casa
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Membrii doritori si bucurosi de intalnirea cu istoria LCDeva, din data de 20.02.2011, ora 13, avand ca semnificatie, implinirea a 2 ani de infiintare a Clubului Logan Deva !
Locatia pentru desfasurarea activitatilor de pupaturi, huidueli, glume, liniute, propunem sa fie in municipiul ...
Si lista, bineinteles cu doritorii si intemeitorii LCDeva:
Kklaus, Mafiotul de Brad, va spune:
Pana in data de 14.02. vreau sa stiu exact cate persoane vom fi pentru a sti ''dimensiunea'' torturilor ... modelele oricum va fi o surpriza , asa cum a fost cel de anul trecut, care a fost cam mic, anu' asta, torturile vor fi pe masura, va multumesc :
Ex: Comisaru + Anna + ...
Si bineinteles, lista dorita de Kklaus:
1.NCDHD-(3 persoane)
2.Kenjiro_Sanga-(8persoane)
3.CostelHD + sotia + 2Xfete + catelusa(ea nu vrea tort, are diabet dar bea coniac)
4.Kklaus
5.Narcisuc20 + amanta
6.MikeBike - (3 persoane)
69.Alin 1,2,3,4 amante= 5
07.HZP + fata si nevasta, si nepotu' care este fan la plimbatul cu Loganul, cumnata si cumnatul, mai vine un prieten cu nevasta(vor sa cumpere LOGAN si sa intre in club) un vecin (posesor de Solentza) cu nevasta si cu cele 2 fete si sotii lor. (doar daca aprobati accesul celor mai sus mentionati in LCDeva)
8.
9.
10. Comisaru + Anna
11.
12.
13 Daniel 67 + amanta CFR
14.
La final de lista va rugam sa veniti cu inima curata si veselie sa ne distram conform traditiilor acestui mic, mare CLUB, LOGAN DEVA.
Vrem o felie de tort, un pahar de sampanie si sa vedem iarasi o masa plina de prieteni LC Deva!!
Cu stima Don Caponesigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Mare filozofie.....
Fotografiile de grup, huiduielile, pupaturile, cantarile se vor tine pe scena la Bejan....si restu' la o pizzerie faimoasa, locatia o cautam inca, sa incapem, sa NU AUZIM DUPA AIA POVESTI !....bla, bla, bla....multam fain !
Ca o curiozitate....acceasi din totdeauna, pacat, speram la mai multi, tineret !!! dar, ma bucur ca suntem tot impreuna....cu rele cu bune, uitam, iertam, astia suntem...Last edited by kenjiro_sanga; 4 February 2011, 17:15.sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Membrii doritori si bucurosi de intalnirea cu istoria LCDeva, din data de 20.02.2011, ora 13, avand ca semnificatie, implinirea a 2 ani de infiintare a Clubului Logan Deva !
01. NCDHD -3 persoane
02. Kenjiro_Sanga -(8persoane)
03. CostelHD -3pers.
04. Kklaus -3pers.
05. Narcisuc20 -2pers.
06. MikeBike -3 persoane
07. Alin -
08. HZP -3pers.
09. Comisaru -2pers.
10. Daniel 67 -2 pers.
Rezultate partiale ale votului: DEVA
SUNTEM INSCRISI 10 SI AU VOTAT 15,PDL-ul e mic copilLast edited by NCDHD; 7 February 2011, 18:36.Nobody is perfect. I am nobody.
Comment
-
01. NCDHD -3 persoane
02. Kenjiro_Sanga -(8persoane)
03. CostelHD -3pers.
04. Kklaus -3pers.
05. Narcisuc20 -Doar eu!
06. MikeBike -3 persoane
07. Alin -
08. HZP -3pers.
09. Comisaru -2pers.
10. Daniel 67 -2 pers.
Rezultate partiale ale votului: DEVA
SUNTEM INSCRISI 10 SI AU VOTAT 15,PDL-ul e mic copil