Cine "drage" inapoi ma Costele??? Ia spune-l sa-i rupem spoilerele!!!
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Costea, numai tampenii vorbesti....ce draq nu ai inteles ca unii mai au si copii mai mici, plus alte rahaturi, bla, bla, bla...nu exemplific aici probleme personale, d'ale romanului, fiecare le stie p'ale lui.... bla, bla, bla...greu rau!
E grele "romanesa"...sa moara Veta...NU SE POATE !
P.S. Daca se putea ceva, eram primul ca de obicei...dar, asta-i Romanica lui Bleizer, ca sa glumim nitel, sa imi treaca pasarelele !
Plus care draq mai sunt p' acilea eu, tu, Grigore, ......mmmmm si cam....in fine ! ...nu vreau sa supar pe nimeni..asta e !
Atat bati cu apropouri, zi-le domnul Geo, zi-le frate....zii ce ai de zis !
Daniel nu poate ca e la pensie obligata, somaj....alalalt de la Brad, e in asteptare ca-l da afara, alalalt de la Brad copilul nu mai zice nimik, ala de la Brad, Narcis, e somer la facultate e dupa gagici, ala de la Hunedoara care tot iti bea vinul, nu vine ca e cald, alalalt de la telefoane de la Hunedoara ti-e rusine sa zici ceva....mai zic...Marton e bolnav, io bolnav cu capul...ala cu halat alb e la Timisoara, doctoru de animale, are purici...ce tot o bati in cap...am zis io in locul tau....da-i 4 beri pentru asta !
M U L T U M I T !!!!!...PUNCT !!!!
Daca am uitat ceva, pe cineva...scuzeeee !!!
P.S. Treaba asta e pentru cei din L.C.Deva, Nu pentru cei din exteriorul Clubului, bagatori....Costel, daca comentezi ceva, jur ca te......aloha !!!
Deci nu va drageti inapoi !!!sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Pai, tot apropouri...zi-le d-nul Geoooo !
Ne ascundem dupa degete....din partea mea cine vrea sa se intalneasca sa plece undeva, e liber domnule, nu tin partea nimanui, maine sa va adunati sa plecati pe Transalpina, ma bucur daca puteti !!! sincer....cand o sa pot, o sa merg si io...asta e !
Face-ti lista si mergeti !
P.S. Cine se supara, sa fie sanatos !sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Duminica am fo' la Tebea....politica, circ, oameni ai locului dar craiul muntilor, Avram Iancu nu a inviat, deoarece e scarbit de toate....
Oricum....am mai schimbat cateva vorbe cu oameni din Tebea, oameni de omenie !
Dar io cred ca toti adeptii politicii, mai bine se deghizau in clovni....cum e cel din foto...lumea e scarbita de ei, dar nu refuza nici mancarea, alcoolul si alte micnciuni din partea lor....pacat !
P.S. Mult soare.....Attached Files- Imagine1876.jpg (128.6 KB, 30 views)
- Imagine1878.jpg (220.0 KB, 26 views)
- Imagine1864.jpg (174.0 KB, 25 views)
- Imagine1866.jpg (187.1 KB, 25 views)
- Imagine1868.jpg (193.9 KB, 25 views)
- Imagine1856.jpg (102.0 KB, 13 views)
- Imagine1860.jpg (129.3 KB, 9 views)
- Imagine1858.jpg (172.2 KB, 9 views)
- Imagine1857.jpg (180.7 KB, 9 views)
- Imagine1859.jpg (156.3 KB, 8 views)
- Imagine1861.jpg (154.4 KB, 8 views)
- Imagine1862.jpg (217.9 KB, 7 views)
- Imagine1865.jpg (175.5 KB, 7 views)