Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by dr_mke View Post
    Eu m-am facut Timisorean mai nou
    Nu te cred....stiu ca esti undercover !!!
    sigpic
    Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Nu glumesc deloc, vineri mi-am luat stickerele cele noi de la CristiStreulea.

sigpic

Comment

• dr sa ne pui poze.
        cum a fost azi la Calan? ceva foto?

Comment

• Imi "traduce" si mie cineva ce se petrece pe aici??? Pentru ca eu nu mai inteleg nimic! Daca s-a ajuns ca unii sa se bucure ca nu mai suntem in stare sa facem o intilnire, indiferent unde, atunci eu nu mai pricep nimic!!!

Comment

• Pai cam asta este ideea
            sigpic

Comment

• Si care e ideea doctore??? Ca dupa afirmatie bag seama ca stii despre ce e vorba!!!
              Dar de fapt stiti ceva??? Lasati-o balta!!! Nu vreau sa mai stiu nimic, pentru ca le am eu pe ale mele si ...sunt suficiente.
              Sa ma anuntati si pe mine cind o fi rost de vreo intilnire!!!

Comment

• Intocmai. vorbe cat incape, fapte zero.

De comentat ca nu sunt intalniri, cat a incaput. Cand s-au facut, n-ati aparut unii. Nimeni nu face prezenta, dar comentarii cat incape.

La Cincis comentarii, la fapte am fost 3 in total ?

Eu m-am plictisit de atitudinea asta. Cand reusiti sa va adunati la o intalnire va onorez cu prezenta. Mi-s curios cand se intampla asta.
                sigpic

Comment

• De revelion!

Comment

Intocmai. vorbe cat incape, fapte zero.

De comentat ca nu sunt intalniri, cat a incaput. Cand s-au facut, n-ati aparut unii. Nimeni nu face prezenta, dar comentarii cat incape.

Eu m-am plictisit de atitudinea asta. Cand reusiti sa va adunati la o intalnire va onorez cu prezenta. Mi-s curios cand se intampla asta.
                    Scuze ca intervin, Te astept cu mare placere la noi la intalnire
                    sigpic #

Comment

• ...pot sa vin si eu ?
                      Nobody is perfect. I am nobody.

Comment

• Desigur, te asteptam cu covorul rosu
                        sigpic #

Comment

• MRV-ule, de cum raman un week end in Timisoara vin. Astazi imi lipii pe parbriz stickerele noi, timisorene
                          sigpic

Comment

• Te asteptam cu mare drag
                            sigpic #

Comment

Intocmai. vorbe cat incape, fapte zero.

Discutind despre "plictis-ul" generat de oarecari atitudini, se nasc mai multe intrebari!! Si, intrucit este o discutie foarte sensibila, vreau sa precizez din start ca propunerea pe care am facut-o pentru intilnirea LC Deva de la Calan nu avea nici o treaba cu ce invirt unii pe aici!!! Indiferent ca au fost la Cincis sau ...nu... !! Si apropo de Cincis ar trebui sa stiti ca cei care a-ti petrecut acolo ,a-ti mers la respectiva intilnire( nu conteaza cum e categorisita) pe ceva pregatit nu doar de cei 3 pe care tot ii fluturati!!! Eu personal nu am reusit sa ajung acolo iar unii dintre noi stiu de ce ...si de aceea sunt deranjat ca s-au gasit unii sa tot faca aluziila aceasta intilnire de parca ar fi fost ...nu stiu ce!!! Eiii!!! Chiar a fost ceva frumos si am regrete ca nu am fost alaturi de voi....dar daca nu stiti motivele pentru care nu am fosat acolo scutiti-ma de aluzii "ieftine si inteligente"!!!
                              Unii chiar o obsesie din acest punct de vedere!! Dar trebuie sa realizeze ca LC Deva are ca relizari nu numai acesta intilnire......si pentru acest lucru as dori ca cei care au o problema in acest sens sa ...ia la lectura thread-ul cu intilniri LC Deva ...si poate ca vor descoperi(lasind la o parte orgoliile) altceva decit ceea ce cred in acest moment.!!
                              Atitudine??? Ce atitudine e aia cind spui ca e bine cind o intilnire propusa nu are loc din ...te miri ce cauze??? Si acuzi pe altii de asta...si-ti iei jucariile(stikerele) si te duci (prin natura imprejurarilor) acolo unde unii nu au nici o treaba cu astfel de discutii.
                              Cine vrea sa demonstreze ca are atitudine il rog sa propuna o intilnire LC Deva indiferent de locatie!!! Si...daca nu va avea loc din lipsa de participanti(ex. Calan) atunci poate sa-si umfle pieptul...daca nu... CIOCU MIC!!!!

Comment

• Propun o intalnire de toamna la Hunedoara, inima Ardealului, duminica 30.10.2011, orele 11.00 a.m....CIOCU MIC !!!!
                                1. kenjiro
                                sigpic
                                Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

Working...
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google