Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ...vezi Narcis ce inseamna lipsa membrilor la intalniri,dezbateri si propuneri...
    Repet , pe lista ma trec ultimul !
    Scriu din nou, la Brad este o zona frumoasa pentru ceea ce ne dorim sa facem pentru 1 MAI,Narcis,tu esti un membru relativ nou,nu sti motivele pentru care eu nu mai propun intalniri pentru Brad(cei vechi stiu de ce) dar nu am spus niciodata ca nu te voi sustine daca se va dori sa se faca intalniri in zona.
    Sper ca acum,de aceasta data ai inteles ce am vrut sa spun.
    Nobody is perfect. I am nobody.

Comment

• Originally posted by Narcisuc20 View Post
      Ma abtin de la comentarii ca nu isi au rostul dar sa nu uitam cine a fost cu ideea de a face intalnirea la Luncoi din cate imi amintesc majoritatea a sarit in sus ca facem si dregem si am precizat atunci ca nu avem unde juca fotbal iar acum nici macar nu useaza nimeni tastatura sa se treaca pe o amarata de lista indiferent de locatie!

Oricum in LCD tot timpul o sa existe nemultumiti asta este!

Eu nu mai organizez nimic la Luncoi din lipsa de conditii si in special de sustinatori daca vrea sa se ocupe altcineva are toata sustinerea mea!

Cu astea am spus ce aveam de spus!
      Raule!!!!...Nervosule!!!...Agitatule!!!...Fiorosul e!!!
      Care aveti treaba cu Nepotu"????
      Lasind gluma la o parte.....nu are rost sa discutam ...discutii!!! Le discutam si mai clarificam la "gretarul" si meciul de fotbal de la Petreni pe 6 mai. Iar pentru luna mai zic eu ca bradenii sa stabileasca data cind va fi intilnirea...fara gretare...fara fotbal ...doar cu virsla...cu obisnuita vizita la manastire si ....ce-o mai fi!!!
      Asa ca faceti lista pentru 6 mai...!! Eu vin cu o singura conditie: daca n-oi avea bani pentru o fleica, Costel musai trebuie sa vina cu mielu"!!!!
      Last edited by Daniel 67; 25 April 2012, 20:14.

Comment

• daca nu va bateti, tot degeaba

Originally posted by kklaus View Post
        Org-ule , bradenii se ''inghesuiesc''(a se citi inghesuie) pe lista la fel ca '' restu' '' (a se citi ceilalti).
        Din partea mea,daca totul va fi bine,voi veni indiferent de locatie dar...parca era vorba sa lasam ''tineretul comunist'' sa se afirme. ( Narcis ... afirma-te )
        Te-ai trezit sau sculat !? prof-ule de limbă dacică !
        Last edited by kenjiro_sanga; 25 April 2012, 21:52. Reason: Automerged Doublepost
        sigpic
        Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• MOC-ule , Deva era capitala dacică ,nu ? ...asa că ciocu' mic.
          ps. am acelasi nr. de telefon.
          In loc de mistouri si figuri vreau sa vad lista pentru urmatoarea intalnire,data,ora,locatie.
          Last edited by kklaus; 25 April 2012, 22:27.

Comment

• Ce poti sa mai crezi... s-a trezit Bradu din somn..., din data de 17.04.2012 nimeni nu a mai comentat !!! , acum cand s-a schimbat locatia!!!,sau trezit si iei !, pentru mine este indiferent unde se va tine intilnirea ,Ovidiu iarta si tu ....
            Last edited by costelHD; 25 April 2012, 22:28.
            sigpic

Comment

• [QUOTE=kklaus;1251818]MOC-ule , Deva era capitala dacică ,nu ? ...asa că ciocu' mic.
              ps. am acelasi nr. de telefon.
              In loc de mistouri si figuri vreau sa vad lista pentru urmatoarea intalnire,data,ora,locatie.[/QUOTE

sigpic

Comment

• org-ule , intalnirea a fost initial pentru data de 29.04 nu de 06.05 dar daca tu nu poti intr-o anumita data,ce te face sa crezi ca ceilalti vor putea doar si numai cand iti convine tie? Iti repet,pe lista trebuia sa fiu cap de lista,fiind la Brad intalnirea credeai ca nu vin?
                Si ca tot spui ca s-a trezit Bradu' acum,spune-mi te rog cand ai facut ultima intalnire la Brad?

Comment

• Ce trebuia sa-ti dau raportul !
                  Last edited by costelHD; 25 April 2012, 23:29.
                  sigpic

Comment

• ...cred ca de aceea esti org. , sa organizezi intalniri. simplu , nu ?

Comment

• Kklaus, nu ai pus virgula unde trebe' si punctul la fel !!!
                      sigpic

Comment

• Originally posted by kklaus View Post
                        Iti repet,pe lista trebuia sa fiu cap de lista,fiind la Brad intalnirea credeai ca nu vin?
                        Atunci aici cine este ....http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=7625

Originally posted by kklaus View Post
                        ...cred ca de aceea esti org. , sa organizezi intalniri. simplu , nu ?
                        Sunt un simplu membru ca si voi.
                        Last edited by costelHD; 25 April 2012, 22:50. Reason: Automerged Doublepost
                        sigpic

Comment

• org-ule , la finalul propozitiei am pus ? (semnul intrebarii) , ceea ce inseamna ca am intrebat nu am afirmat.

Comment

• Originally posted by kenjiro_sanga View Post
                            Kklaus, nu ai pus virgula unde trebe' si punctul la fel !!!
                            Ovi ,lasa asta ,acum are limbarnita....si s-a ofticat ,ca numai mergem la Brad
                            sigpic

Comment

• Las, ca daca va tot șicanați in trafic, va banez de vă merg fulgii...
                              P.S. Pentru mine, cel mai important lucru' este PRIETENIA, nu dau 2 bani pe cele scrise p'acilea...doar continutul persoanei, ma intereseaza ! (mancu-va sufletelul vostru)
                              Last edited by kenjiro_sanga; 25 April 2012, 22:58.
                              sigpic

Comment

• Acum vreau lista...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google