Este cod galben la Hunedoara si la Brad
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
A mai ramas fix o saptamana pana la marea intalnire a Logan Club Deva cu gratarele, fotbalul si distractia in stilul nostru specific si ar cam fi cazul sa ne miscam fizicul sa punem toti mana de la mana sa facem o intalnire cat mai reusita!
In data de 6 Mai la Petreni incepand cu orele 9 + ( discutabil ) o sa facem o intalnire de neuitat unde o sa uitam de toate rautatile si supararile. Deschid o lista pentru cei care vreau sa petreaca o duminica frumoasa alaturi de LCD!
1.
2.
3.
4.
5.
.
.
.
.
10. CostelHD
11. Narcisuc20
Propun ca fiecare sa aduca de acasa o bucata de carne o sticla de suc o bere o prajitura depinde ce ii pofteste inima ca sa nu avem discutii ca eu as fi mancat miala lui Costel si nu i-am lasat lui Kenji nimic!
Comment
-
Au mai ramas fix 2 zile pana la marea intalnire a Logan Club Deva cu gratarele, fotbalul si distractia in stilul nostru specific si ar cam fi cazul sa ne miscam fizicul sa punem toti mana de la mana sa facem o intalnire cat mai reusita!
In data de 6 Mai la Petreni incepand cu orele 9 + ( discutabil ) o sa facem o intalnire de neuitat unde o sa uitam de toate rautatile si supararile(montam masa de negocieri...cu tot ce trebuie!!!). Deschid o lista pentru cei care vreau sa petreaca o duminica frumoasa alaturi de LCD!
1.
2.Narcisuc
3.
4.
5.
.
8. eu adica mikebike72
.
10. Daniel 67!!!!
10. CostelHD
11. Don Capone
Propun ca fiecare sa aduca de acasa o bucata de carne(porc, gaina, miel care latra...!!!) o sticla de suc o bere o prajitura ...o ceapa...!!!...depinde ce ii pofteste inima ca sa nu avem discutii .Nu va mai vaitati si treceti-va pe lista!!!
P.S. Completare....si eu va rog, sa veniti, lasam deoparte râcâielile si ne prezentam cu mic cu mare, cine vrea sa vina, nu o sa uite prea curand distractia, am aratat de multe ori ca suntem foarte buni la asa ceva, mai uitam de rele....
Va multumesc !!!
sigpic
Comment
-
In mod sigur voi propune infiintarea functiei de "supraveghetor de organizator de intilniri"!!!! Nu de altceva dar ..unora....trebuie sa le dea cineva peste degetute ori sa le aresteze tastatura cind se umfla in ei aerele de organizatori si ..tot stergem si..tot ..."delete" ...pina cind cine vine si citeste din urma nu mai pricepe nimic!!! Ori stergeti "pronto" ce nu cade bine ori...lasati-le dracului acolo sa priceapa unii care au rabdare sa citeasca pe aici!!! Ori nu mai scriem deloc...!!!!
Comment
-
A mai ramas fix o zi pana la marea intalnire a Logan Club Deva cu gratarele, fotbalul si distractia in stilul nostru specific si ar cam fi cazul sa ne miscam fizicul sa punem toti mana de la mana sa facem o intalnire cat mai reusita!
In data de 6 Mai la Petreni incepand cu orele 9 + ( discutabil ) o sa facem o intalnire de neuitat unde o sa uitam de toate rautatile si supararile(montam masa de negocieri...cu tot ce trebuie!!!). Deschid o lista pentru cei care vreau sa petreaca o duminica frumoasa alaturi de LCD!
1.
2.Narcisuc
3.Mitza26(Nu e sigur/dar sa vedem )
4.
5.
.
8. eu adica mikebike72
.
10. Daniel 67!!!!
10. CostelHD
11. Don Capone
Propun ca fiecare sa aduca de acasa o bucata de carne(porc, gaina, miel care latra...!!!) o sticla de suc o bere o prajitura ...o ceapa...!!!...depinde ce ii pofteste inima ca sa nu avem discutii .Nu va mai vaitati si treceti-va pe lista!!!
P.S. Completare....si eu va rog, sa veniti, lasam deoparte râcâielile si ne prezentam cu mic cu mare, cine vrea sa vina, nu o sa uite prea curand distractia, am aratat de multe ori ca suntem foarte buni la asa ceva, mai uitam de rele....
Va multumesc !!!sigpic"NU SE POATE ,SA NU SE POATA "Dacă oamenii ţi-ar face dreptate, Dumnezeu cum te-ar mai răsplăti?
Comment
Comment