Alooooo, aloooooo, vezi ca ma enervezi si ma retrag dincolo !
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Incerc sa va improspatez memoria
Printre urmatoarele intilniri locale LC Deva din acest an vin si eu cu propunerea pentru o intilnire(iesire, excursie...etc) care daca vom reusi sa o "producem" ar insemna pentru toti participantii un circuit care ar angrena loganisti de la cel putin 3 cluburi judetene!!!
Ma refer la o "TRANSALPINA"!!! Am putea angrena in aceasta actiune membrii LC Deva, LC Alba, LC Valea Jiului.....plus alti amatori de la alte cluburi invecinate!! Ne-am putea intinde cu intilnirea pe durata a cel putin 3 zile ...asta insemnind un weekend ..sanatos!!!
Eu spun ca ar fi mai interesant decit sa mutam traditionala "regionala" LC Deva din decembrie in august ca sa ...nu stiu...!!! Toti se inghesuie sa faca regionale pe timpul verii ...daaaar combinat cu saracia din zilelele de astazi nu mai iese altceva decit niste intilniri Logan Club locale, de fapt...si cu citiva participanti din zonele limitrofe!!!
Dati-va si voi cu parerea!!! Asteptam si parerea vecinilor!!!
Eu spun ca merita sa ne canalizam resursele pentru un astfel de eveniment care spun eu va ramine memorabil!!!
FEEDBACK:
1. mircynho11 - Pas!
2.NCDHD- cip
3.Kenjiro- cip
4.Narcisuc20- cipcirip!!!
5.Mikebike-cip cirip(adica e super,o Transalpina!)
6.costelhd- cip
7.Kklaus - cipciripeste si el
8.jenu-cip cip
9.Daniel67
10.Colectionaru
11.
12.
13.
14.
Astept si alti membri ...., nu-i vad pe cei din Vale pe listasigpic
Comment
-
Pe cei din vale nu ii vedeti pentru ca dupa cum sa spus la sectiunea noastra nu prea sunt finante + vorba lui mar1u5: "din pacate costelHD la noi nu prea mai exista acest logan club...decat unii membrii si aia sunt 3 la numar care posteaza zilnic inafara de ei nu mai is altii...pacat mare pacat"
Comment
Comment