Hai lasa vrajeala , facem luna viitoare o iesire la Cincis ?
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Organizam...???? Mai greu...???!!!??? Pentru a organiza o actiune LCDeva trebuie participanti!!! Si se pare ca membrii LC Deva din diverse motive ...in special cele tinind de bugetul familiei....face sa tot aminam o noua intilnire LC Deva!!!
Am fost initiatorul unei ..TransAlpine de Deva!!! Se pare ca in lipsa mea ..pentru a sustine acesta iesire ..nu sunt altii care sa vrea sa ne vedem pe Trans Alpina!! Eu personal am sperat ca putem cu cheltuieli minime sa facem aceasta iesire...!!Din pacate ..situatia mea personala nu-mi permite sa va "tin in priza" cu aceata iesire!! Doar o minune...!!!
Comment
-
Mooo , nu numai bani vorbesc , si veveritele isi pun cuvantul....
Incerc sa va improspatez memoria petru a doua oara.
Ati promis... acum sa va vad , daca aveti cuvant...
Eu spun ca ar fi mai interesant decit sa mutam traditionala "regionala" LC Deva din decembrie in august ca sa ...nu stiu...!!! Toti se inghesuie sa faca regionale pe timpul verii ...daaaar combinat cu saracia din zilelele de astazi nu mai iese altceva decit niste intilniri Logan Club locale, de fapt...si cu citiva participanti din zonele limitrofe!!!
Dati-va si voi cu parerea!!!
1. mircynho11 - Pas!
2.NCDHD- cip
3.Kenjiro- cip
4.Narcisuc20- cipcirip!!!
5.Mikebike-cip cirip(adica e super,o Transalpina!)
6.costelhd- cip
7.Kklaus - cipciripeste si el
8.jenu-cip cip
9.Daniel67
10.Colectionaru
11.
12.
13.
14.
Asptep parerile domniilor voastresigpic
Comment
-
Originally posted by costelHD View PostMooo , nu numai bani vorbesc , si veveritele isi pun cuvantul....
Incerc sa va improspatez memoria petru a doua oara.
Ati promis... acum sa va vad , daca aveti cuvant...
Eu spun ca ar fi mai interesant decit sa mutam traditionala "regionala" LC Deva din decembrie in august ca sa ...nu stiu...!!! Toti se inghesuie sa faca regionale pe timpul verii ...daaaar combinat cu saracia din zilelele de astazi nu mai iese altceva decit niste intilniri Logan Club locale, de fapt...si cu citiva participanti din zonele limitrofe!!!
Dati-va si voi cu parerea!!!
1. mircynho11 - Pas!
2.NCDHD- cip
3.Kenjiro- cip
4.Narcisuc20- cipcirip!!!
5.Mikebike-cip cirip(adica e super,o Transalpina!)
6.costelhd- cip
7.Kklaus - cipciripeste si el
8.jenu-cip cip
9.Daniel67
10.Colectionaru
11.
12.
13.
14.
Asptep parerile domniilor voastre
Comment
-
Astazi am primit vizita unui loganist de seama din Sibiu insotit de tanara viitoare doamna... mai bine poze:
Comment
Comment