Cam greu cu intalnirile in timpul saptamanii in perioada asta...nu sunt sigur ca pot ajunge... Nu ar fi mai bine sa o lasam pe sambata, mai devreme? E lumea libera...poate ne putem strange mai multi.
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Membrii mai noi LC Deva...trebuie sa stie ca locatiile intilnirilor acestui club nu au insemnat neaparat doar parcarile din Deva. Se mai gasesc si in Hunedoara, Calan. Brad, Simeria...sau inprejurimi!!! Daca nu se va tine cont de acest lucru..cei care suntem din alta parte decit Deva vom ramine in contemplatie si va lasam pe cei din Deva sa va simtiti bine!!
Si sa nu uitati ca primele doua intilniri, practic de constituire LC Deva, s-au tinut la Hunedoara si nu la Deva!!! Cine considera ca cei care nu suntem din Deva, suntem cantitate nesemnificativa, poate sa provoace in continuare tot felul din intilniri!!! Ma voi da si eu "lovit" precum s-au dat unii atunci cind a fost cazul sa consume 5-6 litri de combustibil sa se deplaseze la intilniri!!!
Nu mai comentez!! Ca-mi vin dracii!!
Comment
-
O afirmatie de genul celei de mai sus trebuie sustinuta, nu-i asa??? Daca tot acuzam trebuie sa avem si argumente ...ca cei cu Ford-u" se substituie Loganist-ilor!!! Eu personal vreau sa vad acest lucru!!!
Originally posted by xpd View Postdeci maine, ora 11, parkarea praktiker deva: intalnire CF Hunedoara. asteptam sa ni se alature si colegii LC din zona.
Comment
Comment