Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nici eu nu pot merge la Brasov, sunt mai multe motive care ma impiedica. Si nici sambata nu pot veni la ceai - daca e sambata asta ca sunt consemnat la servici la sfarsit de luna - inceput de luna.

Comment

• Pai venim la tine la servici sa ne dai un ceai,la Brasov as merge dar e criza mare,sper sa adun ceva si sa ajung in vara la o nationala sau o regionala.

Comment

• la mine la servici nu am nici apa de la robinet sa va dau

Comment

• Pai veniti mai, eu va astept, sambata o sa fiu garantat acolo, poate si duminica. Si ca un bonus - e chiar langa castel mai putem face o intalnire cu ocazia ceaiului. Pot sa vina si aia care n-au apa ca le dau si apa. Prietenii stiu de ce.

Comment

• Vreau sa ma inscriu si eu in grupul vostru.Locuiesc in Petrila si am achizitionat un Logan de 1.6 luna aceasta!

Comment

• Bun venit, te poti inscrie din Panoul de Control al utilizatorului, sectiunea Apartenenta la grupuri.

Comment

• E frumos la Brasov,dar in perioada asta stam prost cu benzina !
                ne pare rau,poate alta'dat
                sigpic
                Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• ...Sau poate la felix,
                  Ionutv2007 bine ai venit in gasca noastra!

Comment

• duminica 8 martie o punem de o intalnire?ce ziceti??

Comment

• Nu stiu inca, e ziua femeii si pleaca nevasta de acasa la distractie. Eu trebuie sa stau cu fata. Dar poate venim cu jumatatile daca le ducem undeva, impacam si capra si varza.

Comment

• Unde sa le ducem? Sa ne duca ele pe noi si eu nu beau ceai!

Comment

• Pai le ducem si noi undeva sa se distreze si ne distram si noi pe langa ele. E ziua lor totusi.

Comment

• Se pare ca nu putem concura cu ziua de 8 martie. Avind in vedere faptul ca cel putin deocamdata suntem niste "loganisti" care ne afecteaza ziua de 8 martie propun aminarea celei de-a doua intilniri Logan Club Deva pentru saptamina viitoare(15 martie) intr-o locatie cu soare ..... doar e primavara nu-i asa!!!! Haideti cu propuneri!!!!

Comment

• Da, mai potrivit pe 15 martie. Ziua de 8 le-o dedicam femeilor macar o zi pe an sa se simta si ele bine. Astept si eu propuneri pentru locatie - nu imi vine nicio idee momentan.

Comment

• am eu o idee! ce ziceti de valea nandrului? daca ar fii soare ar fii beton!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google