If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
mike scuze ca am gonit asa spre casa dar era unu in fata noastra si merea cam incet(140) si boul ca nu am cum sai zic altfel,mai merea si pe mijlocul soselei!!
Fain filmul lui grigore, se pricepe omu.
Haideti mai nu va mai scuzati atata. Lasa ca va prind eu la inghesuiala. - glumeam.
Eu nu bag prea mult in seama amanunte dinastea, fiecare merge asa cum ii place si se simte bine.
Toata treaba e ca suntem o gasca de treaba si ne simtim bine impreuna.
Cum este masina asa este si omu, suparata, pensionata)..
parca ati avea 80 de ani !tot va plangeti atata, ce draq ! asteptati pensionarea...acu este momentul sa traim viata, daca nu, CAND?
Eu nu zic sa mereti f tare, dar nici pensionari, va bagam la ''Club Trabant Deva'', deci putin mai cu viata, nu sa va riscati viata, NU ASA....eu nu merg , eu nu pot, chiar vreti sa va cred !?,....suntem tineri !(doar cativa mai babeti, se stiu ei cine, IO)
Ma bucur ca v-am scos din plafonarea asta de zi cu zi, la urmatoarea intalnire imi veniti altfel, mai voiosi, masinile mai bengoase, OK...BINE CA AM REZOLVAT SI ACEST ASPECT LA BATRANETII, ETC...
Cand ne intalnim , hai sa uitam de toate relele si problemele care le avem si sa incercam sa vb de toate, sa traim cu adevarat aceste intalniri, ca intre barbati, pensionari ) si tinerei, sa ne ajutam atat cat putem, ca si asa este lumea asta f f rea, macar noi sa fim altfel, ce ziceti ?
daca v-am jignit cu ceva , SA MA SCUZATI !
Last edited by kenjiro_sanga; 23 March 2009, 15:44.
Reason: Automerged Doublepost
Ai perfecta dreptate!
Ii bine sa mai dai cate un cox din cand in cand! Asa ca sa simti ca traiesti! io n-am mers numa cu 170 si ceva! asa ca .......
Multam fain de incurajari! Apreciez
mey fratilor , dati si voi veste in tara (deva-hd) ca avem club si noi ... Doar ce am aflat de existenta clubului ! 2 intrebari : 1 : Cand e urmatoarea intalnire si implicit unde ? si 2: Ce trebuie sa fac sa intru in fratia ´´LOGAN CLUB DEVA´´ ? dati un mail pe phantomax27@yahoo.com MS anticipat
dati-i careva si un mail ... poate intra mai rar pe aici, dar unii isi citesc mailurile mai des. Si poate se indura vreunul sa ii explice in mare cum sta treaba cu clubul si cum sa "citeasca" forumul
in rest, ma bucur sa vad ca va simtiti bine impreuna.
off: alex, am urcat sus la cetatea Siria. a fost o aventura, dar a meritat.
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment