If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Frumisti din judetul hunedoara suntem vreo 45, deobicei inainte cu 5-6 zile de a organiza o intalnire, cand este hotarata locatia si ora, trimit email si masaje private la toti cei care au cel putin un post,am trimis si sms.
Deci cand facem o intalnire, nu de alta dar deja sunt stresat, am inceput lucru si trebuie sa ma destresez?
Se pare ca mai avem doi membrii noi care, sper eu sa fie prezenti la urmatoarea noastra intilnire. Bine a-ti venit costelHD si alin1234!!!!!
As mai adauga la cei doi noi membrii care speram ca o sa vina si al treilea membru,07HZP.
Intamplarea face sa fie un vechi prieten din tineretile mele.Ah,ce vremuri...
Bine ai venit Adi !
grigore facem intalnirea cand spune "organizatorul de intalniri" - stim noi cine Ovidiu acum sa nu crezi ca am mers chiar ca pensionarii, doar ca nu m-am tinut dupa ceilalti. O mai calc si eu cateodata cand sunt singur dar in general n-am talpa grea. Un bun venit noilor membri - alin1234 si Adi.
Domnilor o sa vin cu cea mai mare placere la urmatoarea intalnire ! Azi am aflat de existenta clubului si deja am discutat cu un membru la tel si maine il vizitez la munca pt mai multe detalii (este vb despre domnul Daniel_67 ) ! Mesajele voastre m`au facut sa ma simt bine primit si deja ``in`` sa zic asa ! Sa ne auzim cu bine la urmatoarea intalnire !
Pai propun urmatorul lucru.Nu este nimeni altul mai indicat decat Marton Grigore ca sa fie organizatorul de intalniri al Logan Club DEVA,avand in vedere ca a fost mereu trup si suflet alaturi de forumul asta.
Eu unul votez pentru el.
colegilor de suferinta propun sa facem un ``trademark `` al loganclub deva si dupa vointa fiecaruia sa il atasam la samnatura , mai pe o aripa , mai pe luneta sau parbriz ! Ce parere aveti ? Imi cer scuze daca postez aiurea !! Sunt nou ca si membru activ asa ca mila va rog ! si inca ceva va rog .. (fac pariu ca tot aiurea postez dar imi asum riscul ) De ce nu imi apare la sectiuna membru si mie logan club deva .. doar m`am inscris !! pls help si mii de scuze pt offtopic !
Sefii stau la birou. Nu faceti prosti ca nu mai vin la play o luna, plec la pescuit.
Cand facem o intalnire? Propuneri ceva, poate sa fie si in 5.04 sau mai tarziu numai sa ne hotaram din timp sa aratam forta hd.
buna,
sunt un nou membru si mie imi place sa fie sef al acestul club, NEA GRIGORE
DECI, nu vreau sa spun prostii, nu vreau sa jignesc, nu vreau sa vb prostii dar primul suflet al acestui Club Logan Deva este d-nul Marton Grigore, care a incercat si a reusit prin vorbele, sms- urile , emailurile dansului , sa ne inchegam, mai greu dar a mers in final si nu numai... a gasit doar oameni de bine, eu, KENJIRO_Sanga, LION FORTE, ALEX COMISARUL, DANIEL 67, MIKE BIKE suntem de acord ca d-nul Grig sa fie organizatorul nostru care sa ne reprezinte cu drag, acest club si noi o sa-l sustinem cat putem, deci cine este pentru !...cei care i-am scris sunt de acord...astept!
hai curaj, ca nu va poate bate d-nul Grig prin mess
Last edited by kenjiro_sanga; 23 March 2009, 23:37.
Reason: Automerged Doublepost
Asa este.Dupa cum am spus sustin in totalitate aceast lucru.O sa trimitem un mesaj la administratorul forumului,Cristi XP si o sa il rugam sa faca modificarile necesare.
Traiasca Grig !
total de acord si eu (habar nu am ce fac , nu ca as face ceva rau , inca nu cunosc pe nici unul dintre colegi ) sustin pe cei mai vechi mebri si parerile acestora
Propun si eu printr-o convingere democratica si liberala ca Reprezentantul nostru si Organiztorul nostru de intalniri sa fie Domnul Grigore! Sa traiasca o mie de ani fara reparatii!!
Umilul tau supus Ionut!
Cezar Imperator Grigore
Last edited by ionus_hd; 24 March 2009, 00:13.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment