Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu iti fa grija de suedeza.Ma sacrific eu in locul tau...

Comment

• Da o sa faci fata la doua ? Sunt SUEDEZE - din tarile nordice si alea sunt foarte rezistente. Grija mare !!!

Comment

• Riscurile meseriei...Dar totusi banuiesc ca colegii forumisti nu o sa ma lase la greu.Am dreptate?
        Mai ales,cei noi veniti.

Comment

• Originally posted by kenjiro_sanga View Post
          Mike Bike ! esti numarul 1 cu aceasta afirmatie, vor fi 3 )
          dar l-ai uitat pe Daniel si tu bineinteles !
          Pe mine să nu conteze la treaba cu mersul cu 160 pe ora. Nu că n-aş mai merge cu viteza asta. Dar cei tineri trebuie să ştie că pînă la o anumită vîrstă35-40 ani) mergi cu 160 pe oră către casă. După această virstă cu aceeaşi viteza abia apuci să pleci de acasă!!!! (

Comment

• Foarte tare Daniel!!! oare chiar asa ajungem toti barbati?( ce intrebare tampita pot sa pun si eu de parca nu as sti raspunsul!!!)

Comment

• asa-i Daniel, spre casa la varsta nostra mergem cu 40 la ora
              sigpic
              Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Vedeti ? Acu ma credeti si pe mine cand nu ma tineam de Alex si Ionut. O sa vada ei peste cativa ani.

Comment

• duminica nu pot veni la intalnire.
                  Last edited by NCDHD; 26 November 2009, 12:33.

Comment

• Sa va dau ceva vesti triste:
                    1. lion forte, mikebike si ionus nu vin maine din motive personale( au impartit suedezele)
                    2. maine ploua
                    3.eu vin

Comment

• si eu vin ... cum ramane cu ora .. la noapte ora 0 devine ora 1 ... deci maine ne intalnim dupa noul fus orar sau dupa vechiul ?
                      sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/hd_66_aly-t18341.html

Comment

• Intalnirea are loc la ora 11 am, duminica, cum am stabilit

Comment

• deci
                          1. lion forte, mikebike si ionus nu vin maine din motive personale( au impartit suedezele)
                          2. maine ploua
                          3.eu vin
                          4.kenjiro_sanga ( asigura spatele sefului, garda de corp)
                          sigpic

Comment

• domnu kenjiro_sanga era sa calc suedezele in intersectia de la play , nu a fost nimic premeditat , doar ca treceau putin putin pe rosu )) ! Sper sa nu va suparati pe mine ) ! ..
                            sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/hd_66_aly-t18341.html

Comment

• Daca erau alea care aveau palton pe vremea asta, nu ma supar !
                              ...si cateva foto, cu membrii clubului, putini dar sensibili la intalnire, sa speram ca data aviatoare vom fi dublu sau triplu decat azi, noi le multumim si celor mai noi membrii ptr prezenta.
                              Pe viitor eu cred ca se va umple parcarea si ne vom bate ptr locul de parcare ))
                              Sper ca aici v-am prins pe toti in diferite pozitii, oricum vine seful cu fotografiile sale de succes, eu doar il ajut ))
                              cu stima Kenjiro_Sanga
                              Attached Files
                              sigpic

Comment

• Faina intalnire.Felicitari.
                                Din surse confidentiale am auzit ca au fost si doua suedeze deghizate la intalnirea asta.Ce puteti sa spuneti despre asta?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google