Nu scapati asa usor de mine!!!! Iar de macaraua nu stiu nimic!!! Vii cu mine la marcat zona duminica dimineata!!!
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pai hai sa va spun o chestie gen CFR !!!! Eu stiu unde punem tabara !!! Dar restul e OK????
Problema este sa fiu ajutat, iar cine nu este alturi de noi mai cugetam>???? Timpul deja se scurge cu minus!!!
Originally posted by martongrigore View PostLa Strei inainte de Petreni pe stanga, data sper ca o mai sti?
Comment
-
Va ghidez eu stiu locul. In sfarsit s-a gasit locatia. Acum mai stabilim cine si ce face, ce rol are fiecare in actiune, cine face cumparaturi si cine merge la marcat locul. Si sefu doar da ordine . Cumparaturile totusi nu e bine sa si le faca fiecare singur ? - ca unii au preferinte, altii poate nu-s de acord cu ce se cumpara. Pot apare discutii dupaia si e pacat sa stricam momentul cu mici neplaceri din cauza meniului.
Comment
-
CFR-isti vorbesc de podurile pe care circula trenurile
deci duminica la ora 10 e bine? despre mancare cred ca e bine sa aduca fiecare ce stie ca ii place si daca chiar este o gravida si vrea sa guste frigarui de la nustiucine nu e un capat de tara, parerea mea, secretara mea vine cu gustari de la mcdonalds
Comment
Comment