Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu scapati asa usor de mine!!!! Iar de macaraua nu stiu nimic!!! Vii cu mine la marcat zona duminica dimineata!!!

Comment

• Mda, nu ar fi rau, sa stim totusi unde punem tabara de vara...
      sigpic
      Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• La Strei inainte de Petreni pe stanga, data sper ca o mai sti?

Comment

• Pai hai sa va spun o chestie gen CFR !!!! Eu stiu unde punem tabara !!! Dar restul e OK????
          Problema este sa fiu ajutat, iar cine nu este alturi de noi mai cugetam>???? Timpul deja se scurge cu minus!!!

Originally posted by martongrigore View Post
          La Strei inainte de Petreni pe stanga, data sper ca o mai sti?
          Data o stiu perfect am angajati de la Petreni pentru care m-am rugat la manastirea Prislop!!!! Si de fapt nu mai conteaza ori pe stinga ori pe dreapta este OK. Este o zona super frumoasa!!!!
          Last edited by Daniel 67; 27 April 2009, 21:05. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Nu stiu locul, geaba, am incredere in voi !
            sigpic

Comment

• raspunsul era pentru secretara Daniel si totusi unde e Petreniul ?

Comment

• bacia sti unde este
                sigpic

Comment

• Iar incepeti sa deviati !?
                  sigpic

Comment

• Va ghidez eu stiu locul. In sfarsit s-a gasit locatia. Acum mai stabilim cine si ce face, ce rol are fiecare in actiune, cine face cumparaturi si cine merge la marcat locul. Si sefu doar da ordine . Cumparaturile totusi nu e bine sa si le faca fiecare singur ? - ca unii au preferinte, altii poate nu-s de acord cu ce se cumpara. Pot apare discutii dupaia si e pacat sa stricam momentul cu mici neplaceri din cauza meniului.

Comment

• Logic, asa ar fii, dar carnea tot carne este, nu este greu deloc, vb si facem cum scrie la carte
                      sigpic

Comment

• Exista 2 variante: 1. la podul de la Petreni de la Simeria sau la podul de la Petreni de la Bacia.

Comment

• deja locatia o stim dar ora vad ca nu este pusa
                          sigpic

Comment

• Pai nu e acelsi pod de oriunde vii ? Sau iar nu m-am prins.....

Comment

• Usor baieti, nu va certati ! suntem cucuvele de veghe.
                              sigpic

Comment

• CFR-isti vorbesc de podurile pe care circula trenurile
                                deci duminica la ora 10 e bine? despre mancare cred ca e bine sa aduca fiecare ce stie ca ii place si daca chiar este o gravida si vrea sa guste frigarui de la nustiucine nu e un capat de tara, parerea mea, secretara mea vine cu gustari de la mcdonalds

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google