Sa inteleg ca miine care cum ajungem si vedem Streiul o sa ne uitam ca disperatii unul dupa celalalt???? Sau ne uitam de unde iasa fumul de la gratar????
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
D-nule Daniel_67, io nu am dreptul sa mai gresesc ! vremea e de vina !
D-nule Diabolique, sunt nr de telefoane la prezentare membrilor cate vrei!(ai scris cumva tradator sau mi sa parut)
Am pregatit Golanul meu ptr intalnire, fiind secretar nu-mi permit sa vin cu Golanul murdar !Last edited by kenjiro_sanga; 2 May 2009, 18:20.sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
D-ule secretar general d-voastra aveti dreptul sa gresiti oricind!!!! Dar nu vad legatura cu ce discutam noi acum??? Eu vroiam sa stiu doar un singur lucru: caut singur loc de destresare pe malul Streiului sau ma mai ajuta cineva???? Atit!!!!Last edited by Daniel 67; 2 May 2009, 18:21.
Comment
-
Povestitorilor, intalnirea are loc dupa cate imi aduc aminte la Petreni sau inainte de Petreni, pe malul Streiului, data 03.05.2009, ora 10(se accepta si intarzieri ca la trenuri).Cine nu cunoaste locatia: din Bacia cine vine de la Simeria la stanga, cine vine de la Calan la dreapta,urmariti sageata Petreni 3 km, Daniel daca am gresit te rog sa ma corectezi. Daca doriti ne vedem in parcare la restaurantul de la iesirea din Bacia spre Calan,semnul de recunoastere:stickerul Logan Club Deva
Comment
-
In primul rand tin sa ii multumesc secretarului pentru invitatii.
In al doilea rand Daniel, in ce parte este acel loc ? Inaintea podului de la intrare in Petreni in stanga sau dreapta ? Eu am fost in ambele parti si parca in stanga mi s-a parut mai fain de stat.
Si inca ceva, pentru planul B (in caz ca ploua) unde ne intalnim pentru ciorba de burta ?Last edited by mikebike72; 2 May 2009, 19:42.
Comment
-
Din ce am "scanat" eu cind am fost simbata trecuta parca in partea dreapta mi s-a parut mai frumos. Oricum cred ca sunt destule locuri frumoase in acea zona !!!
Iar pentru planul B locul de intilnire e parcarea de la Casablanca care este suficient de mare pentru TIR-uri darmite pentru noi!!!
Comment
-
daca tine vremea o sa mancam daca nu o sa ma gandesc ce am consumat ieriAttached Filessigpic
Comment
Comment