Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• stiu stiu Daniel......mai glumim putin...

pai...oricum trebe sa vin la deva sa-mi spal motorul ca asa nu mai merge...mai ales ca azi mi-am pus si eu cheder...

pai vezi ce repede m-am conformat ?

''daca-i ordin...cu placere''

si totusi pe cand urmatoarea intalnire?
    Last edited by NCDHD; 1 December 2009, 13:40.
    Nobody is perfect. I am nobody.

Comment

• Sa vedem ce zice bossul si apoi votam....pro sau contra, cine este contra ?
      sigpic
      Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• da' ce? numai bosul decide??
        hai hai....eu as vrea sa merg duminica aici

Comment

• Eu vin! Desi acolo nu stiu unde este, nu mere, detalii?

Comment

• Tunning Show Arad, nu merge linkul, dar am vazut in link. Noi mergem maine la Strei, tot in acelasi loc ca duminica trecuta. De Nandru ne-am saturat.

Comment

• sar putea sa vin si eu
              sigpic

Comment

• imi pare rau baieti, duminica voi pleca la cluj, pentru relaxare. am ceva probleme grave la lucru si trebuie sa-mi mai revin nitel iar de luni sa-mi reiau razboiul cu forte proprii, asa ca pe o perioada nedeterminata voi fi mai putin activ si prea putin prezent la intalniri in deplasare.

Comment

• Miki pe la ce ora ai de gand sa pleci sau nu ai o ora stabilita
                  Lasa Diabolique o sa vina si la tine zile fericite si nu pune tot la suflet o sa mai fie si alte intalniri
                  Last edited by costelHD; 8 May 2009, 20:41.
                  sigpic

Comment

• Dupa 10 o sa plecam,si daca e ocupat locul ala,mai cautam prin zona...

Comment

• pentru duminica...imi pare rau dar servesc patria...

Comment

• Sa ma scuzati daca am intrebat unde sa ne intalnim la o ''şueta'', nu vreau sa va stric planurile, sorry....fiecare are ceva in plan, scuze
                        sigpic

Comment

• OVI la petreni unde am fost la un gretarel si sa ne relaxam un pic eu deseara intru de servici
                          Miki dupa 0ra 10 o sa plecam si noi de dimineata este ud un pic si rece ne vedem acolo cine vine
                          sigpic

Comment

• Distractie la ''MAXIM'' in doi...
                            sigpic

Comment

• cum am spus...sunt de servici duminica...imi pare rau
                              data viitoare

Comment

• Oricum, nu mergem niciunde, nu avem o intalnire, deoarece, nu se poate, asta e... sau cam rarit intalnirile in ultima perioada, motivull!? ne cam indepartam de acest club cu pasi marunti...purul adevar
                                Oricum, eu nu-mi fac probleme, cine vrea sa fie in club, bine ! cine ! nu...e treaba fiecaruia, asa mi se pare corect si logic...eu sunt ptr acest club, dar nu este destul, toti trebuie sa ne dam interesul, cat de cat, pe forum suntem multi, in schimb la intalniri????....nu este o regula, este doar nucleul clubului, mentinerea si extinderea acestuia, am terminat
                                cu stima si respect, secretarul general al L.C. Deva
                                Last edited by kenjiro_sanga; 9 May 2009, 13:53.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google