vreti poze cu ea?...uite aiciDSC00391.JPG...inainte sa o dau
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by mikebike72 View PostVrem poze cu ea, nu te credem.
Si daca tot scriem la intalniri - unde e totusi urmatoarea intalnire ?
Reclamatii ulterioare, nu se primesc.
cu stima si respect, secretarul general kenjiro_sanga
Comment
-
Multumesc Daniel, mare domn si cucuvea de incredere....
Aaaaaa, am uitat, chiar am avut una dar am vandut-o la Petrosani, era beton, faceam liniute atunci( intrecere, nu se stia de asa ceva) cu colegi,prieteni, la unul a fortat masina si i sa stricat cutia de viteze, amintiri, am vanduto cu bani pe masura, era tare...
Avea nr de inmatriculare HD-05-RXU, mi-a parut rau dupa ea, dar ptr casa am vanduto, asta e.....credeti ce vreti!sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
-
La nivel inalt, ce intelegeti !? eu stau la et. 2, Marton sta la parter, nu inteleg !( de fapt inteleg dar vreau sa-i fac in ciuda la Mike_Bike si Costel_Hd)
maine stabilim exact, ok...sambata....Last edited by kenjiro_sanga; 15 May 2009, 23:14.sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
De ce tineti in secret mai departe unde mergem santem curiosi {acum sa nu zici ca curiosi mor repedea} numai maine afla de o saptamana? Domnule secretar oare ce ai facut saptamana asta de nu ai luat masuri, unde sa sorbim o gura de cafea sau citric si sa barfim un pic, si sa mai inchegam un pic CLUBUL L.C. DEVA
Noi nu santem nervosi doar curiosi unde mergem????????????????????????????????????CU RESPECTE COSTELHDLast edited by costelHD; 15 May 2009, 23:34.sigpic
Comment
Comment