Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ok, te iert, deci nu poti, am incercat cat am putut..
    sigpic
    Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• lasa mike ca ne vine si noua vremea sa fim liberi si altii la lucru salivand.

Comment

• Cred vremea voastra vine la iarna, pe frig, mergeti la gratare la Strei ! super cu blana pe voi, cu patura pe malul apei, nimeni nu va deranjeaza !
        sigpic

Comment

• Mai Ovi rau mai esti? ce crezi toti santem la fel ? fiecare are si probleme ce trebuie sa ne zica si nou ? cand va avea tinp si buna vointa atunci daca vrea vine la intilniri si cand are chef de scris pe forum ,sa speram sa bem o bere de zilele Devei
          Cu respecte Costel
          sigpic

Comment

• Costele, vezi ca iar ai gresit ! si iti ofer functia onorifica a mea, de secretar general, te-am numit io din proprie initiativa...by, by baieti...
            sigpic

Comment

• By, by baieti!!! Demisionez si eu!!! M-am saturat de glume! M-am saturat de sedinte de destresare! M-am saturat de prieteni noi! M-am saturat de oameni deosebiti! M-am saturat de intilniri unde uitam de problemele din timpul saptaminii!!! M-am saturat de Logan!!! M-AM SATURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT DE TOATE fitele, ideile, fixurile unora!!!!!!!!!!!!!!! M-am saturat de sfirsiturile de saptamina cind asteptam sa ma intilnesc cu "cucuvelele si bufnitele" din LCDeva!!! M-am saturat de cei care m-au facut sa-mi doresc un LOGAN deosebit, altfel decit l-am cumparat!!!
              AIUREA!!!! Tocmai pentru aceste citeva motive pe care le-am enumerat trebuie sa fim mai apropiati!! Cele citeva asa zise motive de discordie nu trebuie sa ne aduca in situatia de a face pe demisionarii!!! Asa ca va poftesc la a reflecta la cele citeva motive care ne-au adunat impreuna, motive care de fapt se pot reduce la unul singur si acela se numeste LOGAN!!!! Din punctul meu de vedere totul se reduce la 2 repere: LOGAN si TOLERANTA!!! Uitati de mindrie fara rost, orgolii, idei preconcepute si alte chestii!!! SUNTEM LOGAN CLUB!!!! SUNTEM LOGAN CLUB DEVA!!!!

Comment

• Tu chiar crezi ce scrie secretara? Nu te gandesti ca daca nu scrie aici si nu vine la intalniri cucuveaua se va imbolnavi

Comment

• Stiu prea bine chestia asta!!! Tocmai de aceea ii ofer prilejul miine dimineata sa se refuleze la o cafea!!! Invitatia este valabila pentru orice membru LCDeva!! Locatia binecunoscuta(terasa vizavi de CEC), ora 10,30!!!

Comment

• nu iti promit in mod solem dar cred ca vin, adica sigur vin
                    Coson cafee cred ca se numeste.

Comment

• Ma bucur ca vii sefu!!! Nu de altceva da' sa fim macar doi ca sa aprobam demisia unora!!!!

Comment

• macar noi doi zici tu, eu zic asa: eu, tu, ovi, giany pana acum!

Comment

• Ce tari sunt cucuvelele, demisii, parca sunteti GUVERNUL
                          sigpic

Comment

• Nu guvernul ma, ministerul invatamantului.
                            Aici se discuta cine vine azi la 10.30 la cafea.

Comment

• Nu-i rau!!! Mai asteptam si alti demisionari!!!

Comment

• Daca trebe, aduc si guvernul la o cafea cu Daniel_67, credeti !?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google