Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aline, aia e deja excursie organizata.

Comment

• Putem merge si la Ghelari cine cunoaste zona?
      Este o ideie ?
      Adica am vrut sa zic sa vedeti o Biserica care este a 3 din Europa de Est
      Last edited by costelHD; 22 June 2009, 20:49.
      sigpic

Comment

• Ultima întâlnire LC Deva a fost o excursie super frumoasă în zona Bradului. Se prefigurează o întâlnire(excursie) în zona Haţegului. Eu spun că trebuie să vedem câţi dorim această ieşire iar după aceea stabilim programul. Să nu ne trezim că am vrea iar la momentul X ne trezim doar vreo 2-3 ca de obicei!!! Spun asta ţinând cont de faptul că e sezonul concediilor şi unii dintre noi nu vor fi în zonă!!!

Comment

• bine zis Dani pana in 15 iulie sant in zona
          sigpic

Comment

• Adica la vremuri noi tot noi cucuvelele, in concediu este si cine vrea si cine nu vrea sa vina

Comment

• Eu nu pot, am inchidere de luna la servici (mai tin locul unei colege care e in concediu) + precum ai zis e sezonul economiilor pentru concediul care vine + ca am cheltuieli neprevazute cu masina.
              Dar va sustin moral daca mergeti.

Comment

• ghinion pentru uni ?
                alti fericiti
                la fiecare le vine randul
                sigpic

Comment

• La vremuri noi oameni noi!!! Adică TOT noi!!!!

Comment

• la ce te referi Dani tot voi ,,,,,,tot voi ? odata nu am venit si gata dar va veni si ziua la alti???????????????????????????????????????? atunci sa vezi acum ma abtin .......................... stiu eu de ce.
                    sigpic

Comment

• ia sa nu va mai luati de CFR-istul meu!!!
                      Nobody is perfect. I am nobody.

Comment

• Originally posted by costelHD View Post
                        la ce te referi Dani tot voi ,,,,,,tot voi ? odata nu am venit si gata dar va veni si ziua la alti???????????????????????????????????????? atunci sa vezi acum ma abtin .......................... stiu eu de ce.
                        Bufnita batrana ce esti noi facem referire la cei care nu vin deloc, se stiu ei care

Comment

• Ma Costele vrei să mă superi???? Pai pun si eu botul ce n-am voie??? De cînd s-a adunat LC Deva am pierdut o singură întâlnire: prima!!!!!!!!!!!!! Iar atunci lipsa mea era fara semnificatie!!! Pe cind acum dupa ce ai tinut de gratar domn Costel normal ca unii dintre noi avem pretentii de la matale!!! Asa ca lasa indignarea deoparte!!

Comment

• lasa kklaus ca poate maine la servici cine stie ce se intampla intre ei avand in vedere faptul ca lucreaza impreuna
                            noi sa fim sanatosi si masinile benzina in rezervor

Comment

• Claudiu eu nu am mai postat zilele trecute din lipsa de cuvinte si litere pana am cumparat altele ,am fost la un regim de ingrasare dar am supravegheat din umbra cum fac si alti , iara faci reclama sa-mi dai si mie din cat castigi
                              sigpic

Comment

• Mâââââââââââââââââine!!!! Costele mâine dăm foc la un magazin de piese auto din Simeria şi chemăm pompierii de la Brad să-l stingă şi uite aşa punem de o întâlnire LC Deva!!!!!!!!!!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google