Aline, aia e deja excursie organizata.
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ultima întâlnire LC Deva a fost o excursie super frumoasă în zona Bradului. Se prefigurează o întâlnire(excursie) în zona Haţegului. Eu spun că trebuie să vedem câţi dorim această ieşire iar după aceea stabilim programul. Să nu ne trezim că am vrea iar la momentul X ne trezim doar vreo 2-3 ca de obicei!!! Spun asta ţinând cont de faptul că e sezonul concediilor şi unii dintre noi nu vor fi în zonă!!!
Comment
-
Originally posted by costelHD View Postla ce te referi Dani tot voi ,,,,,,tot voi ? odata nu am venit si gata dar va veni si ziua la alti???????????????????????????????????????? atunci sa vezi acum ma abtin .......................... stiu eu de ce.
Comment
-
Ma Costele vrei să mă superi???? Pai pun si eu botul ce n-am voie??? De cînd s-a adunat LC Deva am pierdut o singură întâlnire: prima!!!!!!!!!!!!! Iar atunci lipsa mea era fara semnificatie!!! Pe cind acum dupa ce ai tinut de gratar domn Costel normal ca unii dintre noi avem pretentii de la matale!!! Asa ca lasa indignarea deoparte!!
Comment
-
Claudiu eu nu am mai postat zilele trecute din lipsa de cuvinte si litere pana am cumparat altele ,am fost la un regim de ingrasare dar am supravegheat din umbra cum fac si alti , iara faci reclama sa-mi dai si mie din cat castigisigpic
Comment
Comment