eu sunt de acord duminica dar nu pot in 2...acum asta este daca nu se poate in alta duminica nu e nimic dar parca nu mi-ar placea sa lipsesc de la o intalnire...
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Claudiu pentru tine şi efortul depus de tine pentru a veni la întâlniri facem întâlnirea în data de 2 august BIS( a se citi 9 august). Aşa numai bine lăsăm un respiro pentru onor conducerea LC Deva care acum participă la Naţionala de la Sibiu, pentru cîrcotaşul clubului Costel care şi-a luat Moldova în cap etc. ....!!!! Rămâne după cum am spus data de 9, 15 sau 16 august. Vreau să reţineţi faptul că pe 23 august este o propunere din partea colegilor de la LC Alba pentru o întâlnire comună la Orăştie!!! Tic - tac, tic -tac......Timpul trece aşa că trebuie să ne hotărâm până săptămâna viitoare asupra datei!!!
Comment
-
Salutare, mie mi-a capotat calculatorul nu mai intru asa des pe forum doar cand ajung la vre-un prieten. Eu pe 02.08.2009 sunt ocupat.
Cred ca ar fi mai bine sa facem un vot cu locatia intalnirii, celor din Brad nu cred ca o sa le convina sa vina pana in Hateg pentru o cafea sau o pizza. Fiti rezonabili.
Comment
-
Propunerea a venit din partea celor din Alba pentru 22 sau 23 august cu locatia Orastie!! Eu spun că locaţia e convenabilă pentru toată lumea iar data am zis 23 august pentru că e duminică şi e zi liberă pentru aproape toată lumea!!
Claudiu ceea ce propui tu ar însemna să renunţăm la ieşirea din Ţara Haţegului!!! Dacă asta se doreşte asta vom face!!!
Comment
-
Cam asa a fost la Sibiu, nu va arat prea multe ca poate veniti si voi la anul.
Comment
Comment