Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bună întrebare!!! Chiar, oare ce-am putea face acolo????No coment!!!

Comment

• Facem slujba la masini :P Zona e super pentru rulaj, dar la fel este si Sacarambul sau lacul Tau Faerag langa Certej (nerecomandat la sf de saptamana, prea multa populatie), sau multe alte zone la maxim 100 km dus intors.
      sigpic

Comment

• mikey_boy eu propusesem o doar o prelungire a întânirii de la Hunedoara care să nu implice cheltuieli care să roadă în portofelul nostru prea adânc. Dacă ai fi participat la ieşirea LC Deva din zona Bradului ai fi la curent cu faptul că mânăstirea Prislop este unul din obiectivele pe care ni le propusesem după acea ieşire!!! Mergem şi unde spui tu dar mai întâi să te vedem frate că din ăştia aprigi ca tine pe forum am mai văzut iar după aceea s-au dat loviţi(dispăruţi)!!!

Comment

• La locul de intalnire din Hunedoara apar, stai chill. O zi intreaga insa prea rar am sa sacrific pentru iesiri de gen. Cat e cald afara nu dau pedalatul pe plimbatul cu masina. Duminica respectiva dupa masa avem stabilita o tura deva-sacaramb-mada-geoagiu-deva, daca nu se anunta ploi. Duminica asta iesim prin coada lacului de la Tau spre Brad. In timpul saptamanii cu greu imi permit 1-2 iesiri de asfalt si abia astept week-endul.
          Pana una alta am in jur 7-8 mii de km la bord impreuna cu diversi colegi forumisti de pe alte forumuri auto. Ultima a fost o tura de Transfagarasan chiar in week-endul cu marea intalnire nationala. Drept urmare pot spune ca am antecedente serioase ;)
          Replici de genul "daca ai fi fost" nu-si au rostul. La manastire se poate merge in plimbare sau chiar sta la liturghie. Era greu de lamurit ? In nadragi scurti n-as intra in biserica la slujba.
          Asadar la buna vedere duminica viitoare :P
          sigpic

Comment

• ops

si scuze ca ma bag si musca in lapte
            dar ce spuneti de o intilnire interjudetene?
            sunt din Alba Iulia si eu am mai spus la ....care au fost de accord
            ce spuneti?, de ideie?
            http://www.danasoft.com/sig/colectionarul215578.jpg

Comment

• Deci in concluzie ,locul de intalnire la Castel ,apoi la mânăstirea Prislop ,cum zice Dani ,este super, asteptam decizia , Sefuuuuuuuuuuuuu tace ? Secretaru taceeeeeeeeeeeeee? invitati nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu? No Comment
              sigpic

Comment

• Secretarul tace si face...
                Mike_Boy, cu scuzele de rigoare nu esti obligat sa vii la intalniri si nu ma intereseaza daca nu vrei sa vii ptr. ca ai tu probleme cu bicicleta, asa ca, doar atat....faci cum crezi!!!
                Noi avem discutiile noastre din urma asa ca, usor ...
                sigpic
                Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Evident, Daniel insa a exagerat cu reactia. Ideea-i ca desi m-am intalnit si facut vacante cu forumisti din toate colturile tarii, nu m-am intalnit cu nimeni din Deva, chiar sub nasul meu. Vazandu-ti stickerele de pe masina am realizat ca stiu din vedere masina de cand ai cumparat-o si ca ne-am intersectat in trafic de foarte multe ori. Cand mergeati spre Brad de exemplu, noi pedalam de zor pe acelasi drum .
                  Este foarte greu sa strangi un grup si sa-l mentii, asa ca jos palaria ;)
                  Cum am mai spus, la buna vedere duminica dimineata la castel.
                  sigpic

Comment

• 0ff

mama ei de musca zici ca este din alba!!!
                    nu o baga nimeni in seama!!!

Comment

• Multumesc de aprecieri mai Mike_Boy, cred ca da, ne-am intersectat...
                      Noi, Logan Club Deva, nu suntem diferiti fata de nimeni, numai ca noi le stim pe ale noastre...de acord !!!
                      Nu ne intereseaza de clubul nimanui, nu facem concurs cu nimeni, suntem doar o mana buna de oameni care se destreseaza, atat pe forum cat si mai ales la intalniri...
                      stima...secretarul general L.C.Deva

d-nule Colectionar spune pe cand sa facem intalnirea intre judete si v-om pune o data care sa convina la toata lumea, ok !!!!
                      Astept raspuns...multumesc fain.....

Lista cu intalnirea din 09.08.2009, castel, Hunedoara, urmatorii cavaleri:
                      Inainte de o; Kenjiro_Sanga+ 3
                      0. 3 de Marton
                      1. Kklaus
                      2. Nmc
                      3. Mikey_Boy...''da sau nu''
                      4. Costel_Hd
                      5. Alex_Comisaru
                      6.
                      7.
                      8.
                      Hai baieti, inscrieti-va se face si tombola !!! se castiga bere Tuborg la sticla la Hunedoara, la o pizza, o bere gratis.
                      Last edited by kenjiro_sanga; 1 August 2009, 16:06. Reason: Automerged Doublepost
                      sigpic

Comment

• ar fii frumos

pe 23 august la ORASTIE IN LOCATIA Tibrom
                        daca da
                        multumesc

Comment

• Ok, o sa vb si o sa te anuntam !!!
                          sigpic

Comment

• mi-ar placea o intalnire intre judete,mi-ar placea sa pot veni si eu dar daca ramane pe 23...nu voi putea veni...
                            mai ramane sa vedem,o idee(doar a mea deocamdata)ar fi pe 16...
                            Nobody is perfect. I am nobody.

Comment

• Am discutat cu D-nul Colectionarul pe data de 23 aug. 2009 ora 11 la Orastie in Locatia Tibrom
                              sigpic

Comment

• Lista cu intalnirea din 09.08.2009, castel, Hunedoara, urmatorii cavaleri:
                                01. Kenjiro_Sanga+ 3
                                0. 3 de Marton
                                1. Kklaus+2
                                2. Nmc
                                3. Mikey_Boy...''da sau nu''
                                4. Costel_Hd
                                5. Alex_Comisaru
                                6. Julyo
                                7.mikebyke72
                                8.
                                Last edited by NCDHD; 2 August 2009, 10:27. Reason: Automerged Doublepost
                                Nobody is perfect. I am nobody.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google