Poate este din cauza mea Mihai ,era prea concentrat pe mine , a omis sa scrie ,acum iartal si tu .......
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Lasa treaba cu iertatul ca nu-i popa...nu eu l-am sters !!!
Pe tine o sa ma concentrez eu cand vine momentul....si parca erai cu apa nu cu berea....
Lista cu intalnirea din 09.08.2009, castel, Hunedoara, urmatorii cavaleri:
Inainte de 0: Kenjiro_Sanga + 3
0. 3 de Marton
1. Kklaus+2
2. Nmc
3. Mikey_Boy
4. Costel_Hd
5. Alex_Comisaru
6. Julyo
7. Mikebyke72
8.
9.
10.
Multumita toata lumea, ok.....sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Scrie mai Costele, doar nu e pe bani, gata ma retrag ca sa nu deranjez !!!
0. 3 de Marton
1. Kklaus+2
2. Nmc
3. Mikey_Boy
4. Costel_Hd
5. Alex_Comisaru
6. Julyo
7. Mikebyke72
8.Electricianul care a mancat stricat
9.
10.
Multumita toata lumea, ok.....numai bine....sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Originally posted by mikey_boy View PostLa locul de intalnire din Hunedoara apar, stai chill. O zi intreaga insa prea rar am sa sacrific pentru iesiri de gen. Cat e cald afara nu dau pedalatul pe plimbatul cu masina. Duminica respectiva dupa masa avem stabilita o tura deva-sacaramb-mada-geoagiu-deva, daca nu se anunta ploi. Duminica asta iesim prin coada lacului de la Tau spre Brad. In timpul saptamanii cu greu imi permit 1-2 iesiri de asfalt si abia astept week-endul.
Pana una alta am in jur 7-8 mii de km la bord impreuna cu diversi colegi forumisti de pe alte forumuri auto. Ultima a fost o tura de Transfagarasan chiar in week-endul cu marea intalnire nationala. Drept urmare pot spune ca am antecedente serioase ;)
Replici de genul "daca ai fi fost" nu-si au rostul. La manastire se poate merge in plimbare sau chiar sta la liturghie. Era greu de lamurit ? In nadragi scurti n-as intra in biserica la slujba.
Asadar la buna vedere duminica viitoare :P
Comment
-
matiz(breloc)nu ai loc de parcare il pui la chei
Originally posted by kenjiro_sanga View PostScrie mai Costele, doar nu e pe bani, gata ma retrag ca sa nu deranjez !!!
0. 3 de Marton
1. Kklaus+2
2. Nmc
3. Mikey_Boy
4. Costel_Hd
5. Alex_Comisaru
6. Julyo
7. Mikebyke72
8.Electricianul care a mancat stricat
9.
10.
Multumita toata lumea, ok.....numai bine....
Comment
Comment